-
Ale całkiem nie zniknie, No ale duża nie jest. Na razie poczekam. Może ktoś jeszcze mi porysuje maskę to wtedy pomaluje. We wtorek wyjeżdżam do zakopca a okazało się że muszę wymienić 2 drążki kierownicze. Wie ktoś gdzie najlepiej podjechać? Tylko żeby od razu zbieżność mogli ustawić.
-
Nie wiem czy od razu Ci to zrobią... ale Budmat Peugeot-Nissan na Bielskiej robi dobrze, mi ustawiali wczoraj i jest super... w Norauto pewnie ogarną Ci tego samego dnia, ale zbieżność potrafią spieprzyć.
Trucha to Ty dzisiaj byłeś w Wiśle około 17 ? bo widziałem 166 na WSE na podziemnym ;)
-
Lichy a ile dałeś za zbieżność?
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
-
dzwoniłem do norauto bo to chyba jedyny serwis otwarty w niedzielę w płocku. Ale ceny z kosmosu. Wymiana jednego drążka kierowniczego 99 zl zbieżność 89. Jutro będę szukał może ktoś mi to zrobi ale nie sądzę.
Dodano po 7 minutes:
A może sam spróbuję? Da rade to ogarnąć bez kanału? Jakie klucze są potrzebne?
-
Lichy, tak to ja, byłem na małych zakupach.
Sandacz, jutro też jadę na tydzień do Zakopca, jak sam się weźmiesz na parkingu za zbieżność to możemy obaj tam nie dotrzeć... :-)
89zł to chyba w miarę uczciwa cena, podobnie płaciłem w Petergumie, ale u mnie dodatkowo ustawia się i tył. W Skodzie krzyknęli ponad 200...
-
w Budmacie 90zł... w Skodzie też kiedyś robiłem i robią w porządku, ale wtedy wołali jeszcze 100 zł :P
samemu przed większym wyjazdem to proponuję niczego nie robić (jeśli się nie znasz), bo różnie to bywa :D
-
-
-
Dla mnie ta Twoja V6 Dolarinho nie jedzie... coś wolno idzie w górę w porównaniu do Extremisty :)
-
Tak się wtracę, moc to nie wszystko, trzeba jeszcze potrafić z niej korzystać