Ksenony zawsze warto- widoczność i wygląd zdecydowanie na plus. :D
Printable View
Ksenony zawsze warto- widoczność i wygląd zdecydowanie na plus. :D
Dzięki! :) jak wroce do Alfy to bedzie jedna z bardziej zaskakujacych decyzji w tym roku ;)) Jeszcze z biegiem dni pewnie Was troche popytam :)
- mBank, 30% na start, 10% na koniec
- znajomy kładzie Gtechniq Serum Black, Light i UNC-R... wiem, że jest sporo sprzecznych opinii, ale po znajomości mi osobiście poleca to ostatnie bo po 1 jest tańsze 3-krotnie, po 2 nie trzeba co chwila robić poprawek by nie stracić gwarancji a po 3 nie ma tak dużej różnicy jak wmawiają nam producenci i inni certyfikowani ludzie.. jak jesteś z Mazowsza mogę podać namiar na zrobienie "po godzinach" u niego...
- czekam na wycenę AC+OC z mBanku, dziś powinna już dojść, ponadto tam jest możliwość podobno wzięcia ubezpieczenia z wliczonymi pakietami serwisowymi (jak w audi, bmw, skodzie, itd..) - czekam na info w tej sprawie czy Alfa Romeo w mbanku tez pod to podchodzi i jakie są koszty
PS: jeśli chcesz być taki jak ja i mieć szarą Giuliettę z dachem panoramicznym to polecam tę ofertę, baaardzo długo się nad nią zastanawiałem, ale po 1 (i najważniejsze) - moja percepcja oka nie wyobraża sobie białych obszyć w aucie w takiej ilości jak w 2015 roczniku więc ten model odpadł, a po 2 jednak 170KM to było dla mnie zbyt mało w porównaniu do obecnego auta (101KM).. dziwne, ale jednak. Także wybór mógł być jeden - nowe Veloce :)
Łap linka i bierz bo zmienię jeszcze zdanie... :D http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yjlnW.html
właśnie o gumowe i materiałowe z czerwonym logo pytałem wczoraj, ceny wyższe niż alfaromeo.mopar.eu a jeszcze taniej można dostać w sklepach internetowych po minucie szukania przez nr produktu z katalogu akcesoriów alfy...
Co do ubezpieczenia to w mbanku sporo wyszło, jednakze 100% serwisu jest wliczone w koszty czyli m.in. 2500zl w ASO za przeglady bo okolo 2x w roku tam bede co 15tysi..
http://i.share.pho.to/4188e134_l.jpeg
http://i.share.pho.to/d21a3f4c_l.jpeg
Jednakze to i tak sporo, nie wierze ze dojde w skali roku do takich kosztow jak wyzej wymienione by chocby dojsc na zero..
Nawet nie probowalem pytac bo zaprogramowalem sie na myslenie ze leasing i ubezpieczenie w 1 miejscu.
Sprawdzilem na stronie, to stara Compensa,do tego maja kilka opcji ubezpieczenia... Brzmi ciekawie, zapytam o to po niedzieli u dealara.
Pakiet dealerski w Benefii zawsze wychodził znacznie taniej.
Dlaczego wybrałeś 10% wykup?
Czy po leasingu zamierzasz zostawić samochód w firmie, czy wykupić prywatnie, czy wymienić na nowy?
Pakiet dealerski za Veloce to okolo 2600zl - dowiadywalem sie przy zamawianiu auta
Do makaronka
1. Nawigacja bez infirmacji online o korkach jest bez sensu.
2. 150KM i 170KM mają ten sam moment obrotowy, więc wątpię byś poczuł różnicę.
3. Ksenony w klasie Alfy powinny być w standardzie. Ja nie mam i przez 7 lat żałuję.
Mój dealer czyta mi w myślach. Wlasnie zadzwonil :) pakiet dealerski OC+AC+NNW wynosi 2790zl brutto z umowa promocyjna na 2 lata.. Przedluzenie w nastepnych lata ma wynosic bardzo zblizona stawke. Brzmi dobrze :)
Raczej wykupic prywatnie. Lub pobawic sie w darowizne.. Zobaczymy. Ja sie totalnie nie znam na prawie leasingowym. Ale wykup 10-20% ustawiony dlatego aby raty nie byly bardzo wysokie. W przyszlym roku dojdzie drugie auto w leasingu na firme wiec nie mozna sobie pozwolic na raty po 4000zl co miesiac z 2 aut... Stad ten wykup na koniec.