Ksenony zawsze warto- widoczność i wygląd zdecydowanie na plus.![]()
Ksenony zawsze warto- widoczność i wygląd zdecydowanie na plus.![]()
Dzięki!jak wroce do Alfy to bedzie jedna z bardziej zaskakujacych decyzji w tym roku
) Jeszcze z biegiem dni pewnie Was troche popytam
![]()
- mBank, 30% na start, 10% na koniec
- znajomy kładzie Gtechniq Serum Black, Light i UNC-R... wiem, że jest sporo sprzecznych opinii, ale po znajomości mi osobiście poleca to ostatnie bo po 1 jest tańsze 3-krotnie, po 2 nie trzeba co chwila robić poprawek by nie stracić gwarancji a po 3 nie ma tak dużej różnicy jak wmawiają nam producenci i inni certyfikowani ludzie.. jak jesteś z Mazowsza mogę podać namiar na zrobienie "po godzinach" u niego...
- czekam na wycenę AC+OC z mBanku, dziś powinna już dojść, ponadto tam jest możliwość podobno wzięcia ubezpieczenia z wliczonymi pakietami serwisowymi (jak w audi, bmw, skodzie, itd..) - czekam na info w tej sprawie czy Alfa Romeo w mbanku tez pod to podchodzi i jakie są koszty
PS: jeśli chcesz być taki jak ja i mieć szarą Giuliettę z dachem panoramicznym to polecam tę ofertę, baaardzo długo się nad nią zastanawiałem, ale po 1 (i najważniejsze) - moja percepcja oka nie wyobraża sobie białych obszyć w aucie w takiej ilości jak w 2015 roczniku więc ten model odpadł, a po 2 jednak 170KM to było dla mnie zbyt mało w porównaniu do obecnego auta (101KM).. dziwne, ale jednak. Także wybór mógł być jeden - nowe Veloce
Łap linka i bierz bo zmienię jeszcze zdanie...http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yjlnW.html
właśnie o gumowe i materiałowe z czerwonym logo pytałem wczoraj, ceny wyższe niż alfaromeo.mopar.eu a jeszcze taniej można dostać w sklepach internetowych po minucie szukania przez nr produktu z katalogu akcesoriów alfy...
Ostatnio edytowane przez Vieworld ; 30-07-2016 o 00:45
Co do ubezpieczenia to w mbanku sporo wyszło, jednakze 100% serwisu jest wliczone w koszty czyli m.in. 2500zl w ASO za przeglady bo okolo 2x w roku tam bede co 15tysi..
http://i.share.pho.to/4188e134_l.jpeg
http://i.share.pho.to/d21a3f4c_l.jpeg
Jednakze to i tak sporo, nie wierze ze dojde w skali roku do takich kosztow jak wyzej wymienione by chocby dojsc na zero..
Ostatnio edytowane przez Vieworld ; 30-07-2016 o 08:26
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Nawet nie probowalem pytac bo zaprogramowalem sie na myslenie ze leasing i ubezpieczenie w 1 miejscu.
Sprawdzilem na stronie, to stara Compensa,do tego maja kilka opcji ubezpieczenia... Brzmi ciekawie, zapytam o to po niedzieli u dealara.
Pakiet dealerski w Benefii zawsze wychodził znacznie taniej.
Dlaczego wybrałeś 10% wykup?
Czy po leasingu zamierzasz zostawić samochód w firmie, czy wykupić prywatnie, czy wymienić na nowy?
Pakiet dealerski za Veloce to okolo 2600zl - dowiadywalem sie przy zamawianiu auta
Do makaronka
1. Nawigacja bez infirmacji online o korkach jest bez sensu.
2. 150KM i 170KM mają ten sam moment obrotowy, więc wątpię byś poczuł różnicę.
3. Ksenony w klasie Alfy powinny być w standardzie. Ja nie mam i przez 7 lat żałuję.
Mój dealer czyta mi w myślach. Wlasnie zadzwonilpakiet dealerski OC+AC+NNW wynosi 2790zl brutto z umowa promocyjna na 2 lata.. Przedluzenie w nastepnych lata ma wynosic bardzo zblizona stawke. Brzmi dobrze
Raczej wykupic prywatnie. Lub pobawic sie w darowizne.. Zobaczymy. Ja sie totalnie nie znam na prawie leasingowym. Ale wykup 10-20% ustawiony dlatego aby raty nie byly bardzo wysokie. W przyszlym roku dojdzie drugie auto w leasingu na firme wiec nie mozna sobie pozwolic na raty po 4000zl co miesiac z 2 aut... Stad ten wykup na koniec.
Ostatnio edytowane przez Vieworld ; 30-07-2016 o 11:38