dostalem wczoraj eleganckie strasznie mi sie podobaja :) (gdyby jeszcze tylko w bezowych dywanikach byly bezowe klipsy a nie czarne to byl by ideal )
Printable View
dostalem wczoraj eleganckie strasznie mi sie podobaja :) (gdyby jeszcze tylko w bezowych dywanikach byly bezowe klipsy a nie czarne to byl by ideal )
sprawdzalem i u mnie nie ma graweru.Pytanie teraz czy mozna zareklamowac:D??
mozna pewnie Ci poprawia :)
Dywaniki czarne z czerwonym do 156są dostępne? Chciałbym nabyć :)
nabądź śmiało tu - http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
A czy sa do kupienia gumowe dywaniki do 156 sw ?
A szkoda , bo z tych co kupiłem welorowych to jestem bardzo zadowolony :)
Przyjmujesz pomysly na projekty jeszcze?:) calkiem fajna opcja by byly czarne dywaniki z czerwonym napisem i obramowka rowniez czerwona. :)
pomyślimy w przyszłym sezonie :) ten i tak się już na dywaniki kończy, pewnie tylko do końca miesiąca będę przyjmował zamówienia i dopiero na wiosnę wznowimy. okres zimowy to zazwyczaj jedno zamówienie na miesiąc a producent też nie bardzo chce sie w takie pojedyncze zamówienia bawić bo cena, którą wytargowaliśmy jest ceną przy zamówieniu kilku sztuk na raz więc ja też tak niechętnie mu wysyłam pojedyncze zamówienia tylko czekam aż sie zbierze kilka sztuk, a o to w okresie zimowym bardzo trudno :)
Zatem muszę się pospieszyć ;)
zamówienia zazwyczaj wysyłam w czwartek / piątek ale też tylko wtedy kiedy mam ich minimum 2 / 3 więc jeśli sie do piątku wyrobisz z przelewem to załapiesz sie do najbliższej tury. a czy kolejna w tym roku jeszcze będzie to nie obiecuje bo musi być tych chętnych przynajmniej paru :)
Czekam na wypłatę, nie chce zamawiać nie mając kasy.
A czy będą w planach gumowe nakładki na dywaniki? Same dywaniki już zamówiłem, aczkolwiek zimą same dywaniki nie zdają egzaminu, bo wnosi się na butach wodę, która zamarza i na następny dzień jest lodowisko na dywaniku.
witam,wlasnie zamowilem dywaniki i przelew wykonalem czyli beda jutro zamawiane czy jestem sam narazie?
Zamówione, zapłacone - nawet mbank to powinno być już na koncie ;)
ja to bym kupil takie gumowe wycieraczki z Logo alfa romeo + napis alfa romeo+ mniejszy napisz na brzegu Alfaholicy :)
Pewnie palne głupotę ale wszystko przez mój brak aktywności na forum. Przepraszam:) flatbeet zamawiam u ciebie dywaniki jeśli tak to wersja premium do GTV::)
mówisz że chcesz zamówić na zimę eleganckie materiałowe dywaniki samochodowe ? :D nie szkoda by Ci ich było ? bo ogólnie ławto dostrzec trend że zimą nikt dywaników nie zamawia i dlatego zapisy wstrzymaliśmy do wiosny, zapewne w marcu ruszymy ponownie więc pozostaje Ci jeszcze ze 2 miesiące cierpliwie poczekać :)
Moja bella w zimę nie jeździ:) Poza tym powolutku ją wykańczam to stanu belli:)
Chciałbym napisać, że te dywaniki spisywały się nadzwyczaj dobrze w zimie. Błoto się tego nie ima. Wystarczy wyciagnac, wytrzepac, założyć i jak nowe. To gumowe się bardziej brudzą bo błoto przusycha i na sucho nie odczysci.
dywaniki bardzo dobre, u mnie służą dobre 3-4 lata, już nie pamiętam ile dokładnie. Tylne w stanie idealnym bo wiadomo nie są tak eksploatowane, natomiast przede wszystkim ten od kierowcy wytrzymuje bardzo długo. Intensywnie używany w sezonie letnim. Wiec chętni niech się nie zastanawiają tylko biorą. Albo inaczej czekają cierpliwie do wiosny :P Bo te z alledrogo to kiszka totalna. Forumowe jakościowo mogę porównać do oryginałów z ASO.
no moje mam juz jakies ponad 2 lata i tez uwazam, ze sa BDB chociaz uwazam jak moge zeby nie poniszczyc:D
Moze sie ktos pochwalic jak wygladaja te dywaniki czarno czerwone w 147 ?
W marcu to i ja się skuszę. Może i dwa komplety. Do mojej "siódemki" i rodziców "dziewiątki". :)
Bardzo chętnie zakupiłbym wersję premium, mam nadzieję że wkrótce będzie taka możliwość :)
1 marca otwieramy ponownie zapisy :)
Oooo, skorzystam :)
Oooo to czekam z zakupem dywaników xD
Akurat na wiosnę miałem sobie sprawić nowe dywaniki :) Będą klubowe :)
Czy ceny i wzory obowiazuja z pierwszego posta???
Moglbys dla przypomnienia podrzucic to dla odswierzenia i przypomnienia :)
Czy ceny i wzory obowiazuja z pierwszego posta???
Moglbys dla przypomnienia podrzucic to dla odswierzenia i przypomnienia :)
Temat z zapisami jest osobny i tam mamy aktualne ceny i wzory, ten tu temat to tylko do dyskusji :)
zapisy tu
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
A ja mam taką małą uwagę co do dywaników odnośnie zaczepów ( mowa o modelu 159 który posiada wyłącznik odcięcia paliwa - nie wiem jak inne). Dywan się non stop odpina ilekroć go wpinałem i musiałem zastosować podkładkę z grubej wykładziny żeby się to jakoś trzymało i dodatkowo ją zamocować żeby się nie ślizgało. Poza tym wszystko ok. Proponuję by producent jakiś wyższy zaczep wyśmigał dla potencjalnych nowych nabywców.Pozdrawiam
Czekamy czekamy ;-) jest nas więcej ;-)