Czy z wnętrza do się dostać do odpływu wody z klimy celem odkażenia? Czy trzeba z zewnątrz?
Printable View
Czy z wnętrza do się dostać do odpływu wody z klimy celem odkażenia? Czy trzeba z zewnątrz?
Podejdziesz przy wymianie filtra kabinowego od strony nagrzewnicy. Ale musisz poprawnie węża założyć na króciec z nagrzewnicy by nie lało do środka. Możesz i najlepiej było by prysnąć bez filtra na skraplacz i żal klimę na zamkniętym obiegu na parę min
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Błąd P0440 EVAP circuit - średnio co 2tygodnie, skasuję błąd auto jeździ normalnie. Gdzie szukać problemu? (2.0 280KM Q4 2017r)
Napełnienie kanistra wskazuje 18%, tankuje zawsze do pełna, raz w tygodniu do 1 odbicia pistoletu.
Tak wersja USA, od poprzedniego właściciela wiem że był jakiś problem z tankowaniem do pełna. Od kiedy ja jeżdżę to nie miałem żadnego problemu.
Da się wyprogramować cały ten system EVAP?
Problem do zdiagnozowania. Proponuje przeczytać: https://www.forum.alfaholicy.org/giu...ankowania.html
Chyba lepiej naprawić ząb niż wyrywać?
Czyli ten "filtr" przy wlewie do sprawdzenia. Jeżeli samochody z EU nie mają z tym problemu to chętnie bym to wyprogramował i problem będzie rozwiązany raz na zawsze, do tego jestem przeciwnikiem wszystkich ekologicznych syfów jakie montuje się w samochodach dpf,adblue,gpf,egr itp.