benzyna 2.0
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Printable View
benzyna 2.0
logo to można tu dostać ale kolega cos ostatnio nieaktywny http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...ml#post1255230 Poza tym kazde aso ma te drobiazgi które sa czasem ciężko osiągalne :P
Wlasnie do niego napisałem. Wiem ze w salonie jest wszystko ale nie o to chodzi :) alfa ma cieszyć oko ale i portfel :) wiem ze to w tej marce nie zawsze idzie w parze ale próbować warto.
jak tam oględziny mechaniczne, jeżeli to 2.0 jts to tam były jazdy z nagarem. W sumie nawet jeżeli silnik nie jest zatarty to i tak trzeba będzie go rozebrać. Czekamy z bocianem na info z pola walki :P
Tak silnik bedzie rozebrany, chce wiedziec co go boli. Co bedzie mozna/trzeba- wymienię. Wiadomo, wszystkie paski, rozrząd to podstawa o których nawet nie ma co wspominać. Macie moze Jakies wskazówki co moznaby w tym silniku wymienić, poprawić, nie wiem -ulepszyć korzystając z okazji gdy będziemy robic "trepanacje"? :) ma jakies znane Wam słabe punkty?
w gt 2.0 to chyba już jts montowali a nie twin smarki :P co do nagarów to zmiana oleju pomaga ale to już dawno wszystko opisano na forum
Tak, to 2.0 JTS. Były GT TS ale 1.8
no zakup na pewno udany , nie ma jak fajna okazja.
Za tą kasę myślę że bardzo fajny egzemplarz ;) buda widać ok, z całą resztą tez pewnie nie jest najgorzej, jeżeli to 2.0 jts i by się okazało że silnik jest padnięty można pomyśleć o wrzuceniu czegoś innego, np 2.4 jtd i do tego wirus ;)
I to auto jest przykładem że można coś kupić za tą kasę i wcale to nie musi być wrak przygnieciony przez tira :P ogólnie jak już pisałeś o tym aucie to czułem że nie będzie źle a jest dobrze ;)