Zapytaj w regionalnym czy masz w okolicy kogoś kto Ci to zrobi. Mi usuwał @sdero- koszt to całe 100 zł.
Printable View
Zapytaj w regionalnym czy masz w okolicy kogoś kto Ci to zrobi. Mi usuwał @sdero- koszt to całe 100 zł.
Chyba w okolicy tego nie zrobię. Dowiadywałem się w Toruniu, jednak Pan powiedział że koszt usunięcia będzie w granicach 300zł, wiec różnica jest dość spora.
Wiem, że to zależy od wielu czynników, ale jak długo prowizoryczna zaślepka z puszki może wytrzymać?
Kwestia tego ile jeździsz ;)
tak myślałem, ale wolałem zapytać. Aktualnie staram się mało, głównie po mieście, ale raczej jutro kupię normalną i podmienię.
Kolejny telefon, cena 500zł i dopiero po podłączeniu do komputera powiedzą czy wyłączą czy tylko częściowo ograniczą. Pan powiedział że to zależy od sterownika. Czas 2-3h.
Kolejny 400zł czas max godzina.
Więc widzę wiedza oraz cena pomiędzy zakładami jest dość rozbieżna
Skąd jesteś?
Kup cała bez otworów. Tzw dedykowana do jtd 8v.
czyli coś takiego:
http://www.k-tak.pl/media/pictures/b...slepka_CF2.jpg
?
Działdowo - Olsztyn, w weekend będę w Toruniu.
Tak taka.
Tego pana który nie wie jak to zrobic sobie daruj, bo jeszcze "swoją nauka" na twoim aucie narobi wiecej szkód. A Ty zostaniesz z wciaz niesprawnym samochodem.
a powiedz mi, czy po zaślepieniu przez zakupioną zaślepkę mogę dłuższy czas jeździć dopóki nie znajdę odpowiedniej osoby która mi to wyłączy programowo, czy to może wpłynąć negatywnie na działanie całego układu?
Bo z tego co widzę, w moim rejonie nie ma odpowiedniej osoby która by to wykonała, więc zamiast przepłacać (200-400zł) to wolę tę kwotę wydać na paliwko + dobrą wódeczkę i podjechać kawałek do kogoś sprawdzonego, a najlepiej kogoś z forum.
Możesz zaślepić egr i zdjąć z niego cewkę podpiętą pod złącze. komp będzie go widział i nim bezcelowo sterował, silnik czysty i kasa w kieszeni.
tak, ale wtedy check zostaje, a wolałbym mieć "czyste" zegary :P
O ile znajdę osobę która mi to wykona za cenę ~100zł, tak jak kolega @drago napisał, bo 500zł to według mnie trochę przesada.