-
Witam ponownie temat wiatraka chłodnicy wstepnie ogarnołem dobra wiadomosc ze wiatrak chodzi A ta zła ze ktoś podłaczył go do przełacznika w kabinie w okolicy otwierania klapy jest pomarańczowy przycisk .
Kiedy temperatura jest niska poniżej 0- 70 stopni wiatrak rusza zaraz po odpalenu auta i chyba na 2 biegu bo bardzo szybko sie kreci przełącze owy przełacznik wyłacza sie wiatrak chłodnicy i nie ogarnołem czy sie wyłacza jak zchłodzi czy leci non stop.
Czeski film nie rozumiem po co takie głupie rozwiązanie . Ponieważ jak zapomnę przełączyć tego wł w kabinie mogę zagotować i uszkodzić silnik . A jak włączę go na stałe to bedzie chłodził non stop i palił wiecej i uwale wiatrak szybko
Czemu poprzedni własciciel nie zainwestował parę złoty w czujnik w chłodnicy lub w termostacie tylko bawił sie w jaies idiotyczne rowiazania na krótko lub cos w tym stylu
Dziwne to jest tym bardziej ze czasem odpalam auto jak sie juz zchłodzi silnik i wentylator nie staruje mimo ze przycisk w kabinie jest włączony masakra nie ogarniam . Rece opadają co za cep w tym aucie idiota debil porobił psychol
Kontrolki powykrecane airbag i abs oczywiscie nie pala sie po przekrecenu kluczyka przed odpaleniem w pozycji testowej ciemnio