Opis lakoniczny wygląda na tyle fajnie ze bym przejechal się zobaczyć jakbym szukal sedana :)
Printable View
witam jestem nowy na forum niedawno zakupilem swoja piekna 159=) ale moge cos podpowiedziec koledze ogladalem egzemplaz w minsku mazowieckim biala 159sedan 2009r radze omijac z daleka cala malowana kupa szpachli dostala w przod lewe nadkole prawdopodobnie na moje oko razem z cwiartka wymienione i malowane dosc niehlujnie.... pozatym auto poobijane porysowane srodek bardzo wytarty i zuzyty a najlepsze jest to ze iz wlasciciel twierdzi iz auto bierze litr oleju na 1000km oczym nie wspomnial przez tel mowil ze jest w bardzo dobrym stanie ... hehe no i tak moge wam koledzy naswietlic sprawe z ta alfa oto link http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C35760384.html miala byc perełka w niestety okazalo sie co innego... pozdrawiam
Dzięki kolego za informację. Chwilowo z braku czasu (praca) przestałem szukać auta ale wracam do przeglądania ogłoszeń. Z tego co widzę na bazarku alfaholików brak 159 która by była w moim zasięgu finansowym. Jak znajdę jakieś ciekawe ogłoszenia to oczywiście skonsultuje je z Wami.
Do usłyszenia!
Po bardzo długiej nieobecności wróciłem na forum. Przez ten czas obejrzałem na spokojnie kilka 159 i nic wartego uwagi nie trafiłem:/ Czy ktoś z użytkowników nie sprzedaje przypadkiem swojej 159 w sedanie i dieslu? Nie mogę niestety dodać tematu w forumowym bazarku, więc podepnę się pod mój stary temat by nie spamować. Budżet przez ten czas się trochę zwiększył, co wcale nie pomogło kupić auta:)
Jak będziecie o czymś słyszeć to dajcie znać:)
kup w DE ale nie od Turasa. Drezno, Cottbus, Berlin, masz blisko.
Chyba, ze mieszkasz w Polsce B pod granicą z Białorusią:))
witaj
mam do sprzedania Alfę 159 1.9 JTDm (150KM) sedan 2008 rok, kupiona jako demo (przebieg 1200 km) w 2009 w ADF Wrocław przez mojego ojca. Przebieg 156 tys. km, bezwypadek (tylko lekko otarty błotnik i tylni zderzak - robione w ADF, są papiery, zdjęcia). Wersja Progression + ksenony, czarna skóra, Blue&ME, 17" alusy
daj znać jak jesteś zainteresowany
sorry temat nieaktuany - sprzedałem praktycznie w jeden dzień :-)
zatem można szybko i dobrze sprzedać Alfę, jak się ma dobry egzemplarz
pozdr