no gdzies w ustawieniach zmienialem na com 1 ale nic.. chyba ze cos zle robilem to moze ktoś bedzie tak dobry i mi napsize krótką instrukcje ;D będe wdzieczny ;)
Printable View
no gdzies w ustawieniach zmienialem na com 1 ale nic.. chyba ze cos zle robilem to moze ktoś bedzie tak dobry i mi napsize krótką instrukcje ;D będe wdzieczny ;)
wszedlem w manager urzadzen i jak znalazlem urzadzenie, to ustawilem we wlasciwosciach com 1 no to od razu sie zrobilo w tym manager urzadzen inaczej ze to jest jakis port usb cos tam. i dalej nic nie dalo a osobno tam w portach com 1 nie mam nie wyswietla mi sie :/ co na kablu mam miec dobrze poprzestawiane? chce sie polaczyc przez fes
A jaki masz kabel?Bo powinieneś mieć taki:
http://allegro.pl/interfejs-diagnost...272245902.html
na piewszej stronie jest link do tego kabla co kupiłem ale tak samo wygląda
ja robiłem tak: podlaczalem kabel do samochodu i laptopa, w lapku na dole w prawym rogu wyswietlilo sie ze sie instaluje i po chwili ze nie moze zaistalowac. z internetu pelno sterownikow pobralem zadne nie wchdozilo, jak daje automatycznie rpzez neta to tez nie idzie :/
Banalne, ale zapłon masz włączony oczywiście?
Z tego co wiem,najpierw podłączasz kabel,instaluje sterownik,ustawiasz PORT COM 1 i dopiero podłączasz się do auta.NIE RAZEM.
Sterownik instaluje się samoczynnie.
Dokladnie auto na końcu.