Nie uwazam aby Gtv-ka miala jakies wady... Ostatnio wozilem fotelik z dzieckiem a w bagazniku torbe i wozek!!! Czy maly promien skretu to naprawde taka powazna wada dla ktorej kobieta ma nie kupic Gtv? Bez przesady...
Printable View
Nie uwazam aby Gtv-ka miala jakies wady... Ostatnio wozilem fotelik z dzieckiem a w bagazniku torbe i wozek!!! Czy maly promien skretu to naprawde taka powazna wada dla ktorej kobieta ma nie kupic Gtv? Bez przesady...
Tak podejrzewałem że nie tylko mną zawładneła Gtv'ka ;) :D a wogóle jak swoją drugą połówka znów wsadziłem za kierownice to musze przyznac że był to naprawde fajny widok :)
Po tym co tu piszecie wpadłem na świetny pomysł::):):)
Ja jeżdze głównie po Krakowie i kupie dziewczynie Alfa GTV 3,0 V6 24V-240KM :):):):) że niby bezpieczna przy wyprzedzaniu:):) i też będę od niej pożyczał:)
ostatnio dałem się jej przejechać moją GT i powiedziała że strasznie nisko sie siedzi:) to co dopiero bedzie przy GTV... aha no i jej przejazdzka skonczyla sie na krawezniku:) a mam 18tki .. uhh bolało:)
Pomysł świetny :D a co do 3.0 24V to są dwie wersje czyli 218KM i 220KM lub 12V i wtedy ma 192KM a 240KM ma dopiero 3.2 ;) i znam ten ból bo też jeżdze na 18'nastkach ;) tylko wez pod uwage że przy tym silniku może na Ciebie krzyczec jeśli chodzi o spalanie bo dla niego 17-18 litrów w mieście to norma :P
przedstawie same plusy:)
bezpieczna przy wyprzedzaniu
dobrze trzyma sie na zakrętach
świetny układ kierowniczy (łatwo ominąć rowerzyste)
świetnie hamuje
fotele dobrze trzymają
myśle że spalanie to będzie tylko małym minusikiem:)
---------- Post dodany o godzinie 14:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:53 ----------
zastanawiałem sie nad tym:) ale postanowiłem z GTką dać jej drugą szanse:)
na szczęście drugi raz nie wjedzie w krawężnik:) na 100000% .............
.... bo już nie dostanie tego auta:):)