Nie uwazam aby Gtv-ka miala jakies wady... Ostatnio wozilem fotelik z dzieckiem a w bagazniku torbe i wozek!!! Czy maly promien skretu to naprawde taka powazna wada dla ktorej kobieta ma nie kupic Gtv? Bez przesady...
Nie uwazam aby Gtv-ka miala jakies wady... Ostatnio wozilem fotelik z dzieckiem a w bagazniku torbe i wozek!!! Czy maly promien skretu to naprawde taka powazna wada dla ktorej kobieta ma nie kupic Gtv? Bez przesady...
Tak podejrzewałem że nie tylko mną zawładneła Gtv'ka![]()
a wogóle jak swoją drugą połówka znów wsadziłem za kierownice to musze przyznac że był to naprawde fajny widok
![]()
Po tym co tu piszecie wpadłem na świetny pomysł:![]()
Ja jeżdze głównie po Krakowie i kupie dziewczynie Alfa GTV 3,0 V6 24V-240KMże niby bezpieczna przy wyprzedzaniu
i też będę od niej pożyczał
![]()
ostatnio dałem się jej przejechać moją GT i powiedziała że strasznie nisko sie siedzito co dopiero bedzie przy GTV... aha no i jej przejazdzka skonczyla sie na krawezniku
a mam 18tki .. uhh bolało
![]()
Pomysł świetnya co do 3.0 24V to są dwie wersje czyli 218KM i 220KM lub 12V i wtedy ma 192KM a 240KM ma dopiero 3.2
i znam ten ból bo też jeżdze na 18'nastkach
tylko wez pod uwage że przy tym silniku może na Ciebie krzyczec jeśli chodzi o spalanie bo dla niego 17-18 litrów w mieście to norma
![]()
Ostatnio edytowane przez redzi ; 27-05-2009 o 12:22
przedstawie same plusy![]()
bezpieczna przy wyprzedzaniu
dobrze trzyma sie na zakrętach
świetny układ kierowniczy (łatwo ominąć rowerzyste)
świetnie hamuje
fotele dobrze trzymają
myśle że spalanie to będzie tylko małym minusikiem
---------- Post dodany o godzinie 14:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:53 ----------
zastanawiałem sie nad tymale postanowiłem z GTką dać jej drugą szanse
![]()
na szczęście drugi raz nie wjedzie w krawężnikna 100000% .............
.... bo już nie dostanie tego auta![]()