Dzięki za odpowiedź, a te 4 lata to u mnie. Teraz alfa u nowego właściciela, więc u niego powinna bezproblemowo popracować.
Printable View
Dzięki za odpowiedź, a te 4 lata to u mnie. Teraz alfa u nowego właściciela, więc u niego powinna bezproblemowo popracować.
Witam, aby nie zakładac nowego tematu. Alfa Romeo 166 3.0 i pytanie który wąż idący do nagrzewnicy to,,zasilanie,, ?Chodzi mi o ustalenie kierunku przepływu cieczy w celu prawidłowego montażu reduktora LPG.
z tego co pamiętam to ten waz na którym jest odpowietrznik to zasilanie, z tego co pamiętam to do niego wpinalo się webasto
dziwna sprawa bo nie widzę tam odpowietrznika, a na obydwu są założone trójniki bo samochód kupiłem z LPG ale niestety coś chyba pomieszane... bo śmiga tylko na benzynie
Podlacz LPG pod komputer.
[MENTION=32934]mateofordeo[/MENTION] :
Załącznik 212980
Wielkie dzięki kolego Danus 77 :-)
- - - Updated - - -
a odnośnie podłączenia LPG po komputer , nie posiadam kabla a każda wizyta u mechanika to wydatek a nie zawsze rozwiązuje problem
Lpg to chyba tylko u gazownika podłaczysz niestety...
A to niby czemu? Kupujesz interfejs, ściągasz soft i sprawdzasz co w trawie piszczy. Warunek konieczny to jakiekolwiek pojęcie.
Wyklepane Hammer AXE