Przy wymianie wariatora ważne, żeby mechanik miał blokady rozrząd i niezawahał się ich użyć.
Moim zdanie 2000 za rozrząd z wariatorem to spora cena.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Przy wymianie wariatora ważne, żeby mechanik miał blokady rozrząd i niezawahał się ich użyć.
Moim zdanie 2000 za rozrząd z wariatorem to spora cena.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Za wariator zapłaciłem coś koło 800zł.
Nie rozglądałem się za częściami oddzielnie. Nie bardzo mam na to czas. Zadzwoniłem, zapytałem, cena mi odpowiadała więc się zdecydowałem. Może nie najtaniej ale dla mnie to rzecz drugorzędna. Prowadzę sam sklep więc zależy mi na czasie. Nie mam w pobliżu sprawdzonego mechanika a tam już wcześniej robiłem rozrząd więc wiedziałem jak to wygląda. Odstawiam auto na godzinę, cena ustalona, żadnych niespodzianek. Nie mogę sobie pozwolić na odstawienie auta na kilka dni.
Witam. Podłączę się pod post, szukam rozrządu do 147 115km 2004rok, zna ktoś jakiś dobry sklep internetowy z rozrządem w dobrej cenie ? Znalazłem coś takiego https://www.autosklep24.pl/pl/p/Rozr...%2C9-JTD/17835 co sądzicie ?
Brałem u nich parę rzeczy . Nie mam zastrzeżeń.
Czują bluesa.
Rozrząd i wariator zrobione szybko i sprawnie w Alfateam/Zbynioteam.
Ponieważ nie mogę pisać ogłoszeń w dziale kupię zapytam tutaj: ma ktoś może lampę tylną prawą wewnętrzną z anglika? (czerwona, a nie biała do wstecznego)