Sprawdź amortyzatory i łączniki. Ewentualnie dociśnij tylne drzwi do budy. Może być tak że zamek o rygiel się obija na wybojach. Miałem tak z przednimi drzwiami.
Printable View
Sprawdź amortyzatory i łączniki. Ewentualnie dociśnij tylne drzwi do budy. Może być tak że zamek o rygiel się obija na wybojach. Miałem tak z przednimi drzwiami.
To wszytsko jest spoko, na poduszce był luz ale to nie on powodował pukanie, znaleźliśmy luz na jednej tulejce, zobaczymy jak to będzie.
Może zrobić zrzut obrazka z eper'a która to tulejka?
Podepnę się pod temat pojawiło mi się takie gluche stukanie najbardziej słyszalne do 10km/h później cisza.
I to nie na dziurach czy koleinach tylko na prostej gładkiej jezdni stuka właśnie przy takich prędkościach.
Taki głuchy odgłos byłem na szarpakach i diagnosta stwierdził ze zawieszenie jest ok.
Też mam taki problem z tymi puknięciami.ma ktoś jakąś sprawdzoną teorie?u mnie puknięcia są wydaje mi się z okolic środkowego słupka prawa strona.przy wolnych prędkościach, a zwłaszcza przy nich gdy dodaje gaz bądź przychamuje.przy płynnej jeździe raczej tego nie slychać.ktoś?coś?