Wczoraj późnym sobotnim wieczorem udało się w końcu rozwiązać problem. Samochód pali bardzo ładnie. Pozdrawiam
Printable View
Wczoraj późnym sobotnim wieczorem udało się w końcu rozwiązać problem. Samochód pali bardzo ładnie. Pozdrawiam
Opiszesz przyczynę dla potomnych
Nie pozdrawiam. Prosisz o pomoc innych, w miarę możliwości dostajesz, po czym ,,udało się rozwiązać problem". Następnym razem gówno dostaniesz, a nie pomoc.
Mam ten sam problem, nawy akumulator, filtr paliwa, tylko dzisiaj jak na złość jak sprawdzałem pod kompem odpaliła na dotyk, może długo trzymałem na zapłonie, jednak zanim rozłożyłem się z komputerem, znalazłem opcje i może pompka z baku dopompowała, nie mam pojęcia. Załącznik 266206
A opiłki dalej są i nic z tym nie robisz? Ja pierdziele kup później takiego trupa po "fana" marki.
Ludzie co z Wami. Napisałem gdzieś że pompy nie wymienię?
Pompa kupiona dzisiaj w Bosch serwis Stalowa Wola po regeneracji.
Ludzie mają jeszcze rodziny do utrzymania, rachunki, itp. Musiałem zorganizować pieniądze. Rozumiesz? Czy kończyłeś gimnazjum i nie przygotowali do życia?
Robi się gorąco. Tak zapytam te podkładki nie dawały żadnych oznak zużycia?
Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka
Spokojnie przyjacielu wykształcenie mam z pewnością wyższe od Ciebie. Złotego interesu różnie nie zrobiłeś bo używki pompy kosztują 130 zł.