popieram slavol, trzeba sie liczyc ze po takich przeróbkach jest ciezej sprzedac auto, poza tym przy stozku wiadomo ze spalanie idzie w góre a ts-y nie naleza do szczednych, trzeba to tez wziasc pod uwage
Printable View
popieram slavol, trzeba sie liczyc ze po takich przeróbkach jest ciezej sprzedac auto, poza tym przy stozku wiadomo ze spalanie idzie w góre a ts-y nie naleza do szczednych, trzeba to tez wziasc pod uwage
Tak na marginesie - mój TS pali 8l/100km w trybie mieszanym 50/50 miasto/trasa.
A jeśli ktoś przeczytał post #3 to wie, że nie o moc chodzi.
Pzdr.
Dokładnie, to odnośnie postu nr3 pisałem również o tłumiku, najlepiej zainwestowana kasa w takim przypadku, poprawisz brzmienie, wygląd i nic się nie będzie pogarszać. A i ewentualny przyszły kupiec doceni.
Byle by to nie była jakaś rynna lub inny mugen od hondy ;)
No właśnie, no właśnie i znowu pewnie odpowiedź się nie spodoba, życie jest okrutne niestety. Chcesz dobrze - supersprint (drogo) i pewnie o tym wiesz, chcesz tanio -jakiś buczący robiony na pałę wydech z allegro.
Ja również chcę stuningować troszkę swoją alfę (pakiet a-la GTA) tylko zamiast rzucać się na żywicę szumnie nazywaną spoilerami toczę nierówny bój z "księgową" o 2tyś na zderzaczki od kolegi z forum.
Trochę to potrwa ale trzeba być cierpliwym, bo albo porządnie albo wcale.
Z tym że mi przychodzi to łatwiej bo mam prawie 40-stkę na karku ;)
Proszę o umiar w tym poprawianiu fabryki bo potem serce się kraje jak pojawiają się takie potworki w dziale "tjunink"
Zaiste idea szczytna :D
Ale podejście trochę utopijne. Biorąc pod uwagę, że z użytkowników forum to mało kto kupuje wahacze z 1 montażu, "bo lepiej kupić 2x chińskie" :)
Rozumiem, że albo high-end, albo wcale ?
Dobrze się jeszcze zastanowię i coś wymyślę.
Tak na marginesie chciałem zaznaczyć, że nawiązywanie co 2 post do wieś-tjuningu ze szpachli jest trochę nie na miejscu.
Dzięki za sugestie.
Pozdrawiam.
Ja jezdze ze "stozkiem"1.4 16v. i nie wiem co jest nie tak! czy przepływka jest walnieta czy filtr zapchany.czy moze dlatego ze stozkowy??? Otóż gdy odpalam samochod i ruszam to na biegu 2 dając wiecej gazu alfa zaczyna sie dławić.tak jest przez jakieś 5 min jazdy,później wszystko wraca do normy i jest ok.czasami gdy zjezdzam z jakiejs wiekszej góry i praktycznie nie uzywam gazu włącza mi sie kontrolka wtrysku,gdy przygazuje troche kilka minut i bede jechał na wyzszych obrotach kontrolka gaśnie.co to może być??czy to przepływomierz?? podczas pracy silnika kilka razy odłączałem "przepływke i słychac było różnice(filtr zasysał) wiec moze to nie przepływomierz...