Ciebie nikt głupim nie nazwał, więc udawaj kulturalnego i postaraj się nie pisać tak o innych...
Listę "inwestycji" w to auto czytałem... Sam napisałeś, że rozrząd chyba jednak nie był wymieniany, więc może lepiej było w to zainwestować niż obwieszać auto zderzakami o wątpliwej estetyce? Rozumiem, że paska nie widać na ulicy i nie ma się zbytnio czym pochwalić a jego wymiana kosztuje ale jakieś priorytety powinno się mieć po zakupie auta, żeby uniknąć takich niespodzianek.
"chyba nie był wymieniany" tak napisałem ale wtedy kiedy pękł!!!
bo autko w tym momencie miało 182000 tys. km... wymiana następuje po 100000 tys. km z tego co wiem...
z dużo przeżyłem, zobaczyłem, przeczytałem, przejechałem żebyś mnie mógł pouczać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja bella nie jest na pokaz!!!!!a tym bardziej do lansu...!!!!!!
chyba nigdy tego nie zrozumiesz... szkoda :(
a co jeśli nie zrobił by tego tuningu i by się silnik zepsuł to co powiedzielibyście? Że księżyc jest nie w tej fazie i sie zdupcyło? To się robi nudne po prostu poprzedni właściciel nie dbał o auto i tyle teraz to wychodzi i dajcie spokój z teoriami typu że auto się mści bo je przerobił
---------- Post dodany o godzinie 04:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 04:13 ----------
Blefer27 bardzo cię szanuję bo znasz się na alfach jak mało kto wiele razy mi pomogły twoje posty ale kolega nie pyta tutaj o to jak wygląda jego auto tylko o co innego i dajcie mu żyć bo widać że o co się nie zapyta to będą głupie docinki zrobił co chciał jego auto jego sprawa jego życie nie wtrącajcie się do tego co ktoś robi.... Wiecie tak samo mogło by być z laską jaką byście mu pokazali i powiedziałby że żadna jak noc a wam by się podobał więc według mnie ten temat nie ma sensu
No nie do końca, jeżdżąc Alfą reprezentujesz całą grupę posiadaczy tych aut. Wszyscy się śmieją z właścicieli BMW, że karki, buraki itp., a stało się to właśnie dlatego, że hołota zaczęła jeździć tymi samochodami i narobiła marce wsi. Kiedy mój ojciec kupował beemkę od dilera z salonu w 1991, w naszym mieście były może z 3 i każdy się o tym aucie wypowiadał z szacunkiem. A teraz? Szkoda gadać... Podobnie wygląda sytuacja z Golfami. Jeśli ktoś ma 50 lat i jeździ Golfem, to jest OK, ale jeśli ktoś ma 25, to pewnie szpanerek i cwaniak. Zacznie po Polsce więcej takich Alf jeździć i sami się zdziwicie.
A do autora tematu: poproś kogoś z forum, to Cię do ślubu jakąś fajną 166 powiezie, będzie z klasą i elegancko :).
Może chodziło o drugą wymianę ;). Zazwyczaj zaleca się co 60 tys. dla pewności.
jestescie super grupa ale chyba interwencyjna :)
co was gryzie ze ktoś sobie założył zderzaki o innym kształcie
ja na przykład założyłem sobie wypasione postojówki :P i przykleiłem wzdłuż karoserii czarnego szkota od samego reflektora po lotke na klapie i myslicie ze obchodzi mnie to ze komus sie nie podoba
no niezmiernie mnie to irytuje
pozdrowienia dla niewyrozumiałych ALFISTII