Widze i nic mi sie nie wydaje,jeżeli te emoty są dostępne,to chyba nie są niezgodne z regulaminem.Kolega ma dośc problemów i wydatków,do tego jeszcze ślub,na który ma jechać tym autem,a Wy dalej te swoje koncepcje ,czy antykoncepcje.Co za złośliwy naród :/ Swoje opinie wyraziliście w innym temacie.Niestety dla Was,temat zamknięty.Ten pewnie też zaraz będzie.Nara.
My w przeciwieństwie do Ciebie nie prezentujemy poziomu z rynsztoka (bo taki pokazałeś używając tego emota). Każdy ma swoje prawo wypowiadać się na temat wyglądu innych aut, tym bardziej gdy właściciel po to temat założył. Ja tego akurat w tamtym temacie nie czyniłem, więc nie do mnie ta uwaga o jego zamknięciu...
Poza tym gdyby zainwestował w stan techniczny auta a nie jakieś spoilery i resztę kosmicznych dodatków, to pewnie by uniknął tych przygód i wydatków. Zresztą kwoty, które podaje wystarczyły by na zakup innej alfy i jakoś nie mam współczucia dla ludzi inwestujących pieniądze zupełnie niepotrzebnie a potem żalących się, że dużo wydali. Znam wielu ludzi, którzy na własne życzenie przysparzają sobie wydatków związanych z autem i to jest właśnie taki przypadek.
---------- Post dodany o godzinie 23:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:53 ----------
Nie znudziło się i nie znudzi.
Ja jednak też nie rozumiem tych ciągłych uszczypliwości. Tu szpilka, tam szpilka... We wcześniejszym temacie było wytłumaczone, że "niby" rozrząd był zrobiony...
Mi się też takie body nie podobają, ale niech każdy robi ze swoim autem co chce
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Powtarzam Tobie też, że ja nie pisałem żadnych komentarzy w poprzednim temacie dotyczącym tego auta! Natomiast skąd te domniemanie uszczypliwości? Mi chodzi cały czas o fakt przeinwestowania w niepotrzebne elementy tego pojazdu. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że rozrząd był robiony i tak sobie posypał się zaraz po tym... Jeśli nawet tak jest, to chyba nie robiono tego u dentysty tylko u mechanika i jakąś odpowiedzialność za swoje "dzieło" powinien on ponieść. Czyż nie tak?
Wy,tzn.kto?Prawdziwi alfiści czy jak?Ktoś sie potknie,przewróci,to trzeba jeszcze dokopać leżącemu,bo fajnie mieć polewke z cudzego nieszcześcia.
za to reprezentujecie poziom stadionowych kiboli i fanatyków o.rydzyka.
to trzeba było,po to ten temat był,każdy sie żalił
jestes jasnowidzem?
każdy inwestuje w to co mu sie podoba
[QUOTE=Adam$72;339568]Wy,tzn.kto?Prawdziwi alfiści czy jak?Ktoś sie potknie,przewróci,to trzeba jeszcze dokopać leżącemu,bo fajnie mieć polewke z cudzego nieszcześcia.
My tzn Ci, którzy nie starają się za wszelką cenę wyróżnić z tłumu okaleczając wizualnie i technicznie swoich AR... Nieszczęście to dotknęło wielu podczas powodzi a to jest zwykła kumulacja usterek po części na własne życzenie.
za to reprezentujecie poziom stadionowych kiboli i fanatyków o.rydzyka.
Co do porównania do kiboli... hmm nie mam z nimi do czynienia podobnie jak i z fanatykami ojca Rydzyka więc nie mam zdania na ten temat. Widać Ty coś musisz o tym wiedzieć skoro ich tutaj przywołujesz...
to trzeba było,po to ten temat był,każdy sie żalił
Nie wypowiadałem się w temacie wyżej podanym, bo nie zdążyłem...
jestes jasnowidzem?
Nie trzeba być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że auto nie doinwestowane technicznie kiedyś się posypie...
każdy inwestuje w to co mu sie podoba[/QUOT
Że każdy inwestuje w to co mu się podoba to i prawda ale po co się później żali?
Najlepiej robić nić i leżeć jajami do góry,nie będzie wtedy krytyki.Wizualnie-kwestia gustu,a technicznie?Co masz do powiedzenia na ten temat?Nawet go nie widziałeś na oczy,nie mówiać o rozmowie z włascicielem czy co wymieniał czy nie,a rozrząd to i nowy sie moze posypać.
Co do rynsztoka:......... skoro o nim gadasz.
poczytaj Twoje wcześniejsze posty: jasno wynika że sie posypało bo tuningowane
a co do soboty:postarom sie przyjechac,trocha roboty mi sie zwaliło na łeb ostatnio:/
Ostatnio edytowane przez Adam$72 ; 10-06-2010 o 23:40