Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Temat: Kilka żali,problemów, moje ciekawe 2 miesiace... I co z sobotą12czerwca...???

Hanys Romeo Avatar Adam$72
    Mieszka w
    SI
    Auto
    sztrucel 156 2.4TDI , FZS 600

Domyślnie

Cytat Napisał epion Zobacz post
    ehh no pewno po ptostu mamy racje
    chcielibyście

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Adam$72 Zobacz post
    chcielibyście
    Ty widzisz jakie emoty dajesz czy tylko Ci się wydaje?

Mieszka w
    SI
    Auto

Domyślnie

Widze i nic mi sie nie wydaje,jeżeli te emoty są dostępne,to chyba nie są niezgodne z regulaminem.Kolega ma dośc problemów i wydatków,do tego jeszcze ślub,na który ma jechać tym autem,a Wy dalej te swoje koncepcje ,czy antykoncepcje.Co za złośliwy naród :/ Swoje opinie wyraziliście w innym temacie.Niestety dla Was,temat zamknięty.Ten pewnie też zaraz będzie.Nara.

Mieszka w
    Gorlice
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Adam$72 Zobacz post
    Widze i nic mi sie nie wydaje,jeżeli te emoty są dostępne,to chyba nie są niezgodne z regulaminem.Kolega ma dośc problemów i wydatków,do tego jeszcze ślub,na który ma jechać tym autem,a Wy dalej te swoje koncepcje ,czy antykoncepcje.Co za złośliwy naród :/ Swoje opinie wyraziliście w innym temacie.Niestety dla Was,temat zamknięty.Ten pewnie też zaraz będzie.Nara.
    My w przeciwieństwie do Ciebie nie prezentujemy poziomu z rynsztoka (bo taki pokazałeś używając tego emota). Każdy ma swoje prawo wypowiadać się na temat wyglądu innych aut, tym bardziej gdy właściciel po to temat założył. Ja tego akurat w tamtym temacie nie czyniłem, więc nie do mnie ta uwaga o jego zamknięciu...
    Poza tym gdyby zainwestował w stan techniczny auta a nie jakieś spoilery i resztę kosmicznych dodatków, to pewnie by uniknął tych przygód i wydatków. Zresztą kwoty, które podaje wystarczyły by na zakup innej alfy i jakoś nie mam współczucia dla ludzi inwestujących pieniądze zupełnie niepotrzebnie a potem żalących się, że dużo wydali. Znam wielu ludzi, którzy na własne życzenie przysparzają sobie wydatków związanych z autem i to jest właśnie taki przypadek.

---------- Post dodany o godzinie 23:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:53 ----------

Cytat Napisał michal87tg Zobacz post
    a wy dalej swoje nie znudziło wam się jeszcze
    Nie znudziło się i nie znudzi.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Ja jednak też nie rozumiem tych ciągłych uszczypliwości. Tu szpilka, tam szpilka... We wcześniejszym temacie było wytłumaczone, że "niby" rozrząd był zrobiony...
    Mi się też takie body nie podobają, ale niech każdy robi ze swoim autem co chce
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

Mieszka w
    Gorlice
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał quattroporte88 Zobacz post
    Ja jednak też nie rozumiem tych ciągłych uszczypliwości. Tu szpilka, tam szpilka... We wcześniejszym temacie było wytłumaczone, że "niby" rozrząd był zrobiony...
    Mi się też takie body nie podobają, ale niech każdy robi ze swoim autem co chce
    Powtarzam Tobie też, że ja nie pisałem żadnych komentarzy w poprzednim temacie dotyczącym tego auta! Natomiast skąd te domniemanie uszczypliwości? Mi chodzi cały czas o fakt przeinwestowania w niepotrzebne elementy tego pojazdu. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że rozrząd był robiony i tak sobie posypał się zaraz po tym... Jeśli nawet tak jest, to chyba nie robiono tego u dentysty tylko u mechanika i jakąś odpowiedzialność za swoje "dzieło" powinien on ponieść. Czyż nie tak?

Mieszka w
    SI
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer27 Zobacz post
    My w przeciwieństwie do Ciebie
    Wy,tzn.kto?Prawdziwi alfiści czy jak?Ktoś sie potknie,przewróci,to trzeba jeszcze dokopać leżącemu,bo fajnie mieć polewke z cudzego nieszcześcia.

nie prezentujemy poziomu z rynsztoka
    za to reprezentujecie poziom stadionowych kiboli i fanatyków o.rydzyka.

Każdy ma swoje prawo wypowiadać się na temat wyglądu innych aut, tym bardziej gdy właściciel po to temat założył. Ja tego akurat w tamtym temacie nie czyniłem
    to trzeba było,po to ten temat był,każdy sie żalił

pewnie by uniknął tych przygód
    jestes jasnowidzem?

nie mam współczucia dla ludzi inwestujących pieniądze
    każdy inwestuje w to co mu sie podoba

Przemoc13
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał michal87tg Zobacz post
    a wy dalej swoje nie znudziło wam się jeszcze
    dzięki za wyręczenie

a co do tych którzy znowu czepiają się mojej alfy...
    szkoda pisania z głupim nie wygrasz
    dlatego nawet nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję...

Mieszka w
    Gorlice
    Auto

Domyślnie

[QUOTE=Adam$72;339568]Wy,tzn.kto?Prawdziwi alfiści czy jak?Ktoś sie potknie,przewróci,to trzeba jeszcze dokopać leżącemu,bo fajnie mieć polewke z cudzego nieszcześcia.

My tzn Ci, którzy nie starają się za wszelką cenę wyróżnić z tłumu okaleczając wizualnie i technicznie swoich AR... Nieszczęście to dotknęło wielu podczas powodzi a to jest zwykła kumulacja usterek po części na własne życzenie.

za to reprezentujecie poziom stadionowych kiboli i fanatyków o.rydzyka.

Co do porównania do kiboli... hmm nie mam z nimi do czynienia podobnie jak i z fanatykami ojca Rydzyka więc nie mam zdania na ten temat. Widać Ty coś musisz o tym wiedzieć skoro ich tutaj przywołujesz...

to trzeba było,po to ten temat był,każdy sie żalił

Nie wypowiadałem się w temacie wyżej podanym, bo nie zdążyłem...

jestes jasnowidzem?

Nie trzeba być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że auto nie doinwestowane technicznie kiedyś się posypie...

każdy inwestuje w to co mu sie podoba[/QUOT

Że każdy inwestuje w to co mu się podoba to i prawda ale po co się później żali?

Mieszka w
    SI
    Auto

Domyślnie

My tzn Ci, którzy nie starają się za wszelką cenę wyróżnić z tłumu okaleczając wizualnie i technicznie swoich AR...
    Najlepiej robić nić i leżeć jajami do góry,nie będzie wtedy krytyki.Wizualnie-kwestia gustu,a technicznie?Co masz do powiedzenia na ten temat?Nawet go nie widziałeś na oczy,nie mówiać o rozmowie z włascicielem czy co wymieniał czy nie,a rozrząd to i nowy sie moze posypać.

Co do porównania do kiboli... hmm nie mam z nimi do czynienia podobnie jak i z fanatykami ojca Rydzyka więc nie mam zdania na ten temat. Widać Ty coś musisz o tym wiedzieć skoro ich tutaj przywołujesz...
    Co do rynsztoka:......... skoro o nim gadasz.

Nie trzeba być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że auto nie doinwestowane technicznie kiedyś się posypie...
    poczytaj Twoje wcześniejsze posty: jasno wynika że sie posypało bo tuningowane

a co do soboty:postarom sie przyjechac,trocha roboty mi sie zwaliło na łeb ostatnio:/
    Ostatnio edytowane przez Adam$72 ; 10-06-2010 o 23:40