tak sie podłącze bo zastanawiam sie nad róznymi wersjami Alf i silników :)
ile palą 1.8 i 2.0 8V gazu benzyny - czy opłaca się do nich zakładać instalacje ? i ile kosztuje taka najtańsza która bdb będzie się tam sprawdzać ?
Printable View
tak sie podłącze bo zastanawiam sie nad róznymi wersjami Alf i silników :)
ile palą 1.8 i 2.0 8V gazu benzyny - czy opłaca się do nich zakładać instalacje ? i ile kosztuje taka najtańsza która bdb będzie się tam sprawdzać ?
moze i to jest do osiagniecia:) taka 7.5 latem ww 10 l sie w meiscie miesci jezdzac delikatnie :) trasa 6-7 akladajac ze do 110-120 ale to 7 l bedzie :) silnik 2.0 TS, benzinu:)
w lato to może tak,to i moja mniej pali
Na luzie ? niezależnie czy zmieniam Bieg przy 2,5 tyś obrotów czy przy 4 tyś nie udało mi się wyjść powyżej 13 litrów. Raz udało mi się zejść ze spalaniem do 10 litrów ale kto kupuje Alfę żeby jeździć nią 50km/h? Jeżdżę swoją Alfą od 1,5 roku i odkąd pamiętam spalanie mieści się pomiędzy 11 a 13 litrów na setkę, a jeździłem bardzo różnie.
Mówimy oczywiście o silniku 2.0 8V i spalaniu gazu bo benzyny nie mierzyłem, a gaz z Bliskiej...
pozdrawiam
Na luzie-czyli przy spokojnej jeździe... :) no to w Twoim przypadku nie warto jeździć wolno :crazy_pilot: Szkoda tylko pkt. karnych :eek: