Printable View
Cytat: Napisał wiedzmaak Jak będzie nietomny to nie powie sakramentalnego "Tak" :P Powie, powie. Moja, nasza w tym głowa. :D
Cytat: Napisał R.Y.D.Z.U Zawsze go możemy ździelić obuchem, żeby był nietomny to będzie niepotrzebne :) nie będziesz w 159 "zwłok" woził :D trzeba mieć inne metody przekonywawcze :P
Cytat: Napisał aniucha05 nie będziesz w 159 "zwłok" woził a ja chcę kupić karawan SW :P rozszerzę działalność o pogrzeby... chociaż ślub to prawie jak pogrzeb ;)
Cytat: Napisał mrutyna chociaż ślub to prawie jak pogrzeb a to ciekawa teoria :P chcesz powiedzieć Darkowi żeby nie trzymał terminu??
Cytat: Napisał aniucha05 chcesz powiedzieć Darkowi żeby nie trzymał terminu?? nie, nie... tylko Tobie byś się zastanowiła co chcesz zrobić :P a wiem co mówię bo ja żyję z tych jak to niektórzy nazywają "nieszczęść ludzkich" :P
Juz wiem skąd ta zniżka dla mnie na czerwiec. Marcina ruszyło sumienie :P
Cytat: Napisał kobe83 Juz wiem skąd ta zniżka dla mnie na czerwiec. Marcina ruszyło sumienie ooo tak :) tak bardzo go ruszyło że niektórzy nie mają pojęcia :D
Cytat: Napisał kobe83 Juz wiem skąd ta zniżka dla mnie na czerwiec. Marcina ruszyło sumienie oooo Ty zaraz Ci wypiszę aneks :D cena 200% w górę :D ja nie mam sumienia... mam miękki serce i twardą dupę :P
Cytat: Napisał mrutyna chociaż ślub to prawie jak pogrzeb ;) ale tu nikt Ci terminu nie ustali pół roku wcześniej będziesz musiał zatrudnić pracownika ;D
hehe pół roku :D te czasy minęły, jak w sezonie to rok do przodu może okazać się za mało :D