Napisał wiedzmaak Jak będzie nietomny to nie powie sakramentalnego "Tak" Powie, powie. Moja, nasza w tym głowa.
Napisał R.Y.D.Z.U Zawsze go możemy ździelić obuchem, żeby był nietomny to będzie niepotrzebne nie będziesz w 159 "zwłok" woził trzeba mieć inne metody przekonywawcze
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Napisał aniucha05 nie będziesz w 159 "zwłok" woził a ja chcę kupić karawan SW rozszerzę działalność o pogrzeby... chociaż ślub to prawie jak pogrzeb
Napisał mrutyna chociaż ślub to prawie jak pogrzeb a to ciekawa teoria chcesz powiedzieć Darkowi żeby nie trzymał terminu??
Napisał aniucha05 chcesz powiedzieć Darkowi żeby nie trzymał terminu?? nie, nie... tylko Tobie byś się zastanowiła co chcesz zrobić a wiem co mówię bo ja żyję z tych jak to niektórzy nazywają "nieszczęść ludzkich"
Juz wiem skąd ta zniżka dla mnie na czerwiec. Marcina ruszyło sumienie
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Napisał kobe83 Juz wiem skąd ta zniżka dla mnie na czerwiec. Marcina ruszyło sumienie ooo tak tak bardzo go ruszyło że niektórzy nie mają pojęcia
Napisał kobe83 Juz wiem skąd ta zniżka dla mnie na czerwiec. Marcina ruszyło sumienie oooo Ty zaraz Ci wypiszę aneks cena 200% w górę ja nie mam sumienia... mam miękki serce i twardą dupę
Napisał mrutyna chociaż ślub to prawie jak pogrzeb ale tu nikt Ci terminu nie ustali pół roku wcześniej będziesz musiał zatrudnić pracownika ;D
hehe pół roku te czasy minęły, jak w sezonie to rok do przodu może okazać się za mało
Zobacz tagi
Zasady na forum