Gdzie wtedy znajduje się sterowanie podgrzewaniem??
Możesz wysłać fotki tych kanap na michalepwa@gmial.com
Printable View
Gdzie wtedy znajduje się sterowanie podgrzewaniem??
Możesz wysłać fotki tych kanap na michalepwa@gmial.com
sterowanie jest na srodku kanapy telnej na załamniu (na wys. łydek)- nie dokopie sie dzisiaj ale jak dotre do tej czesci garazu :) to zrobie zdjecia
ja tez poprosze na yacek@konto.pl :-)
masz je na zbyciu czy też w zapasie ?
dzisiaj smignąłem do katowic po komplet skór do moje alfki. Gościu miał rok temu ale rozbił, przez telefon mówił że ładna była full wypasik z 94 r. :-) Przyjechałem - patrzę - dziwne jakies te fotele... starszy typ z przełącznikami od góry (3 klawisze do regulacji plus jeden do podgrzewania), ale siedzisko jak z nowego - z przedłużanym środkiem po uda.
Skóra całkiem ładna, czarna... do wymiany gąbki z boczków siedziska (troche przyklapniete, już jestem umówiony z tapicerem, w jednym miejscu na fotelu pasażera puścił szew delikatnie - ale pikuś do zrobienia). Niestety bez podłokietnika ;/
Wytargałem z piwnicy :D oba fotele, idę po tylna kanape... patrze a tam jakies kabelki wiszą.. pytam co to? a gościu: że to od podgrzewania :D - faktycznie - oba siedziska grzane, przełaczniki oddzielne dla każdego siedziska :D na środku kanapy przy dolnej krawędzi - tak jak mówi Rafał.
I tak stałem się szczęśliwym posiadaczem kompletu podgrzewanych skór na przód i tył ;P
a najlepsze jest to, że dałem za nie.... 100 zł :D
plus paliwo 200 zeta - to i tak uważam za całkiem niezła cenę :D
i tak