To gdzie wy jestescie ubezpieczeni?!:D Ja płacę za 2.0ts rocznie 1045zł! ze zniżką 60% ale mam zwyzke za wiek.Dodam ze jestem w firmie Allianz. Krawat to zdadź nam swoja tajemnice gdzie jesteś ubezpieczony:D
Printable View
To gdzie wy jestescie ubezpieczeni?!:D Ja płacę za 2.0ts rocznie 1045zł! ze zniżką 60% ale mam zwyzke za wiek.Dodam ze jestem w firmie Allianz. Krawat to zdadź nam swoja tajemnice gdzie jesteś ubezpieczony:D
ja za V6 najmniejsza propozycje dostalem od link4 - 900 zł. Wspołwłasciciel z max zniżkami no i wzwyżka za wiek.
Privy poszly, dzieki za zainteresowanie, chlopaki! =*
Szułff pisz odwołanie. Zawsze to dobre parę $$. Ja mam w HDI z pakietem mini assistance + NWK 15000 PLN na osobę, zapłaciłem na rok 400 zł, ojciec jako współwłaściciel pełna zniżka, zwyżki za wiek mi nie policzyli bo poprzedni rok też byłem u nich i okres ubezpieczenia był bezszkodowy.
zawsze jak ktoś napisze ile płaci za ubezp. to temat robi sie gówniany bo każdy pisze swoje
jest chyba taki temat na forum w którym wpisywaliśmy swoje stawki ubezp. - ale to raczej nie ten temat .....
Hej, dzis chyba rezygnuje z odwolania, dowiedzialem sie, ze ta wycena jest raczej normalna i nic wiecej nie ugram, takze olewam sprawe i rzygam jak moj kumpel mowi "to teraz kup golfa II, bedziesz sie tanio wozil"
Dzieki, wole Solarisy...
ja bym ci jednak polecał wydać ok 4zł na polecony list priorytetowy
a może dorzucą chociaż dwie stówki ?
sam się zastanów
ja bym pisał - choćby z ciekawości
co do wyludzania na oc;) hehe malo sie krece kolo tych tematow ale znam ludzi ktorzy sa juz po 6-80 tys do przodu za 1-2 kolizje rocznie;) i to nei jest ich 1 rok polecam rozbijac c6 od tylu samaszyba 9 tys;) brak zamiennikow:)