To gdzie wy jestescie ubezpieczeni?!Ja płacę za 2.0ts rocznie 1045zł! ze zniżką 60% ale mam zwyzke za wiek.Dodam ze jestem w firmie Allianz. Krawat to zdadź nam swoja tajemnice gdzie jesteś ubezpieczony
![]()
To gdzie wy jestescie ubezpieczeni?!Ja płacę za 2.0ts rocznie 1045zł! ze zniżką 60% ale mam zwyzke za wiek.Dodam ze jestem w firmie Allianz. Krawat to zdadź nam swoja tajemnice gdzie jesteś ubezpieczony
![]()
Ostatnio edytowane przez mar222 ; 01-03-2011 o 13:56
ja za V6 najmniejsza propozycje dostalem od link4 - 900 zł. Wspołwłasciciel z max zniżkami no i wzwyżka za wiek.
Privy poszly, dzieki za zainteresowanie, chlopaki! =*
Szułff pisz odwołanie. Zawsze to dobre parę $$. Ja mam w HDI z pakietem mini assistance + NWK 15000 PLN na osobę, zapłaciłem na rok 400 zł, ojciec jako współwłaściciel pełna zniżka, zwyżki za wiek mi nie policzyli bo poprzedni rok też byłem u nich i okres ubezpieczenia był bezszkodowy.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Hej, dzis chyba rezygnuje z odwolania, dowiedzialem sie, ze ta wycena jest raczej normalna i nic wiecej nie ugram, takze olewam sprawe i rzygam jak moj kumpel mowi "to teraz kup golfa II, bedziesz sie tanio wozil"
Dzieki, wole Solarisy...
co do wyludzania na ochehe malo sie krece kolo tych tematow ale znam ludzi ktorzy sa juz po 6-80 tys do przodu za 1-2 kolizje rocznie
i to nei jest ich 1 rok polecam rozbijac c6 od tylu samaszyba 9 tys
brak zamiennikow
![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv