Rewelka, też się raczej będę na to pisał :)
Printable View
Rewelka, też się raczej będę na to pisał :)
Panowie a czy jest taka mozliwosc ze nie bedzie z ktoryms ics'em wspolpracowac to urzadzonko? ? ? ? :) ja mysle ze powinnismy teraz skontaktowac sie z ludzmi z pierwotnej listy i zrobic cos jakby nowe zapisy i dopiero wtedy z liczba chetnych negocjowac :) mysle ze do 300 zejda na pewno a jeszcze mniej to bajka :) wieczorem wysle PW do osob z 1 listy, jesli macie kontakt do kogos bezposredni to piszcie ze jest przelom :)
Chyba wszyscy z tamtego watku tu trafili :)
Ja podobnie jak wtedy moge sie wpisac na liste jako oczekujacy na odpowiednia cene (do 300zl).
Jak doświadczenie pokazuje szkoda czasu na robienie listy. Lepsze rozwiązanie do zniżka dla forumowiczów. Wtedy każdy sobie zamówi indywidualnie bez problemu.
Ja też czekam na informację i przepisuje się z tamtej listy na tą :-) .
możecie mnie wziąć pod uwagę :D
tego xcarlinka to chyba chinczycy tluka , zaloze sie ze cena u nich to mniej niz 50% tego co w Polsce. Na ebayu np taki xcarlink do mazdy kosztuje 100 dolcow ( 377 zl na audiostradzie ) + wysylka (oczywiscie te 100$ juz od reselera czyli tez z marza )
Wszyscy zapomnieli o Audiostradzie, już kupowali Loudlinka, pociągnąłem z panami temat i mamy działającą zmieniarkę. I teraz hurra wiwat Paazik, a moja próżność krwawi :P :D
Joke, dzięki Paazik za podjechanie i wspaniałe wieści, jeżeli testy wypadną pomyślnie to jedziemy z negocjacjami.
LISTA:
1. żuwik
2. Slavik
3. Dawid_Zielu
PISZCIE MI PW KTO ZDECYDOWANY, NIE RÓBMY TASIEMCA! LISTĘ ZORGANIZUJĘ I POMOGĘ W NEGOCJACJACH.
EDIT:
To nie jest Xcarlink, może i obudowa podobna/taka sama, ale nie wiemy co jest w środku.
Jeśli cena będzie w okolicach trzech stówek to też się piszę,jeśli więcej to się zastanowię?!