Rewelka, też się raczej będę na to pisał![]()
Rewelka, też się raczej będę na to pisał![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Panowie a czy jest taka mozliwosc ze nie bedzie z ktoryms ics'em wspolpracowac to urzadzonko? ? ? ?ja mysle ze powinnismy teraz skontaktowac sie z ludzmi z pierwotnej listy i zrobic cos jakby nowe zapisy i dopiero wtedy z liczba chetnych negocjowac
mysle ze do 300 zejda na pewno a jeszcze mniej to bajka
wieczorem wysle PW do osob z 1 listy, jesli macie kontakt do kogos bezposredni to piszcie ze jest przelom
![]()
Chyba wszyscy z tamtego watku tu trafili
Ja podobnie jak wtedy moge sie wpisac na liste jako oczekujacy na odpowiednia cene (do 300zl).
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 19-05-2011 o 11:19
Jak doświadczenie pokazuje szkoda czasu na robienie listy. Lepsze rozwiązanie do zniżka dla forumowiczów. Wtedy każdy sobie zamówi indywidualnie bez problemu.
Ja też czekam na informację i przepisuje się z tamtej listy na tą :-) .
możecie mnie wziąć pod uwagę![]()
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
tego xcarlinka to chyba chinczycy tluka , zaloze sie ze cena u nich to mniej niz 50% tego co w Polsce. Na ebayu np taki xcarlink do mazdy kosztuje 100 dolcow ( 377 zl na audiostradzie ) + wysylka (oczywiscie te 100$ juz od reselera czyli tez z marza )
Wszyscy zapomnieli o Audiostradzie, już kupowali Loudlinka, pociągnąłem z panami temat i mamy działającą zmieniarkę. I teraz hurra wiwat Paazik, a moja próżność krwawi![]()
Joke, dzięki Paazik za podjechanie i wspaniałe wieści, jeżeli testy wypadną pomyślnie to jedziemy z negocjacjami.
LISTA:
1. żuwik
2. Slavik
3. Dawid_Zielu
PISZCIE MI PW KTO ZDECYDOWANY, NIE RÓBMY TASIEMCA! LISTĘ ZORGANIZUJĘ I POMOGĘ W NEGOCJACJACH.
EDIT:
To nie jest Xcarlink, może i obudowa podobna/taka sama, ale nie wiemy co jest w środku.
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 19-05-2011 o 17:09
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Jeśli cena będzie w okolicach trzech stówek to też się piszę,jeśli więcej to się zastanowię?!
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...