znam sklep....jestem posiadaczem zarowek pozycyjnych bialych ze sklepu tego wlasnie ale juz przeniesli sie na ul.powsinska 64 kolo intercarsu.....
- - - Updated - - -
chyba najgorzej to wymiana w schowku zarowki;/
Printable View
znam sklep....jestem posiadaczem zarowek pozycyjnych bialych ze sklepu tego wlasnie ale juz przeniesli sie na ul.powsinska 64 kolo intercarsu.....
- - - Updated - - -
chyba najgorzej to wymiana w schowku zarowki;/
A tego nie wiedziałem ze się przenieśli dzięki Jarek . Najgorzej to będziesz miał z wymianą w podsufitce z przodu, trzeba trochę pogrzebać, a w schowku latwizna tak jak w drzwiach.
Napisane na Commodore C64..;)
http://allegro.pl/zarowka-w5w-t10-5-...044482047.html czyli wszystko opiewa na ten zarówce?
- - - Updated - - -
Jak sie dobrac do schowka zbh wymienic zarowke i do drzwi ?
Witam,
podpinam się do tematu bo mam ten sam problem, nie działa mi oświetlenie wnętrza ale tylko to z przodu, tył działa normalnie. Po wyciągnięciu bezpiecznika odpowiedzialnego za to gaśnie mi bodajże sterowanie klimą no i oświetlenie z tyłu już nie działa, po włożeniu bezpiecznika znowu światło z tyłu i klima działają więc bezpiecznik uznaję za 100% sprawny. Czerwone podświetlenie panelu sterowania w podsufitce działa. Po zdjęciu całego panelu znalazłem wypięty jeden z przewodów z czarnej kostki, tej która wychodzi ze swojego gniazda poprzez przechylenie małej dźwigni. Cały problem gdzie włożyć wypięty przewód polega na tym, że są 3 wolne miejsca w tej kostce. Czy ktoś z Was mógłby na podstawie swojej kostki odpowiedzieć mi gdzie wpiąć ten kabelek? Jest koloru niebiesko brązowego, dołączam zdjęcie i proszę się nie sugerować tym, że ma blisko do jednego z otworów, ułożyłem to tak tylko do zrobienia zdjęciaZałącznik 231012Załącznik 231013
Nie mogę za nic tego panelu przedniego zdjąć. Odciągam trochę wciskam blaszkę ale ani drgnie. Jak dokładnie trzeba to zrobić ?
Witam. Parę dni temu zobaczyłem, że tylnia lampka pasażerów świeci tylko w lewej strony.Z prawej strony nie chce świecić. Co może być przyczyną ... ?
Witam, podświetlenie drzwi pasażera nie gaśnie, zmieniałem na ledy te z logo alfy z Ali i na początku śmigało ale się upalily, kupiłem już drugi komplet bo pierwszy się przepalił..
Co może być przyczyną ?
Czujnik domknięcia drzwi działa.
Wynika to z budowy body komputera, LEDy nie pozwalają na ściągnięcie potencjału na pinie zasilającym lampkę do masy po wyłączeniu. Dołóż równolegle rezystor 1 kΩ i sprawa załatwiona, może być taki malutki wsunięty nóżkami w kostkę, do której podłączasz to świecące logo.
pomocy! Nie działa mi podświetlenie schowka i lampka w daszku przeciwsłonecznym...Który bezpiecznik za nie odpowiada?