U mnie wyszło z DPF'em prawie 184KM i 381Nm, przed remapem było około 158-159KM z tego co pamiętam.
Printable View
U mnie wyszło z DPF'em prawie 184KM i 381Nm, przed remapem było około 158-159KM z tego co pamiętam.
może trochę głupio że pytam, ale jakie są mniej więcej koszty takiego zwiększania mocy? ;) nie mam filtra o którym mówicie, bo silniczek benzynowy 1.9 JTS, ale też z chęcią bym trochę mocy mu dodał żeby żwawiej się po drodze poruszać, stąd moje pytanie jakie to mogą być w przyliżeniu koszty :)
pozdro
W benzynie to chyba nie za wiele mozna zrobic.
Pedał gazu szybciej reaguje na wciśnięcie. Może nie jest to jakoś szczególnie odczuwalne ale w serii jest ułamek sekundy gdy auto się "zastanawia". Oczywiście nie ma tu mowy o eliminacji turbo dziury.
Co prawda jutro nie jest weekend ale ja tez umówilem sie na małe spotkanie w Cinsofcie. Jutro napisze ile konikow i momentu udało sie w mojej Alfie dodac :)
oops2k - koniecznie wrzuć zrzuty pomiarów :) Wiele osób jest ciekawych możliwości 2.0 Żeby tak się dało mieć 159 z 2.0jtd do tego ze 460nm i napęd q4 z wagą 1500 kg. Pięknie by kosiła a w dodatku jak oszczędnie :>