a wie ktoś gdzie mogę kupić używany dwumass w dobrym stanie? jakieś auto części?
Printable View
a wie ktoś gdzie mogę kupić używany dwumass w dobrym stanie? jakieś auto części?
Poszukaj kolegi salubris. Może ma.
A najlepiej wrzuć ogłoszenie w bazarze.
juz znalazłem.Pod wawą jest gość co ma wszystkie czesci do alfy 156.166.Tanio bierze i kurier na 2 dzien po zamówieniu jest.Już pare rzeczy u niego brałem.Jak by ktoś cos chciał to PW i podam nr do niego
Tylko przed montażem sprawdż sobie jakie ma luzy/wychylenia/ żebyś nie zamontował gorszego niż masz teraz.
Już lepiej regenerować, niż zmieniać na sztywne koło.
a jaki byłby koszt regeneracji? i dobrze po tej regeneracji chodzi?
Moim zdaniem nie ma sensu regenerować. Koszt około 800zł a ryzyko spore że padnie znacznie szybciej niż nowe Valeo za 1200.
Lepiej dopłacić i mieć nowe koło.
Patrzyłam na cenę tego dwumasa niestety nowy będzie go kosztował więcej 1200 zł.ale co nowe to nowe nie da się ukryć spokój na co najmniej 150000 km.
Anet to ile nowe kosztuje?
W zależności jaką kto ma marże dla mnie zakup na hurtowni jeśli dobrze pamiętam z Valeo kosztował troszkę ponad 1200zł chyba 1240 zł coś koło tego to są drogie rzeczy tego nie marżuje się dużo max to około 8-10% ale wiesz niektórzy są pazerni cholernie i mogą dowalić ile wlezie,i jeszcze jedno do wymiany sam dwumas czy też kpl.sprzęgło?