Jako sponsor mogę wam zdradzić że na SCP w tym roku naprawdę będzie co oglądać , ponieważ będzie WRAK-RACE więc nie będzie wiało nudą, ale decyzję zostawiam wam :)
Printable View
Jako sponsor mogę wam zdradzić że na SCP w tym roku naprawdę będzie co oglądać , ponieważ będzie WRAK-RACE więc nie będzie wiało nudą, ale decyzję zostawiam wam :)
Co roku mamia nas haslami - a co roku jednak bylo coraz gorzej. Dla mnie decyzja zapadla na poprzedniejedycj i tak jak pisalem ja lizany maryska dzordzu - m urobimy skladka i wypas grill dokladnie w dniu scp- co kto wybierze jego wola
Bocian ja nie rzucam słów na wiatr, jeżdżę we Wraku i uwierz mi wiem co mówię ale tak jak wcześniej się wypowiadałem nie zamierzam nikogo tu specjalnie namawiać
Zgadzam sie- ostatnio tylko drift trzymał poziom. reszta bez komentarza.
Zorganizujemy sobie Kopiec Cars Party - z grilem, wlasnymi konkursami i piwkiem:-D
Wysłane z mojego Galaxy Nexus
Grille możemy robić kiedy mamy tylko ochotę :)
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że na wiosnę będę robił 4 edycje grilla u P4 i później w Boże Ciało wersje urodzinową bo akurat będzie wolny czwartek i moje urodziny :).
Sam mówiłem ze pie... organizowanie SCP, ale w tym roku postanowiłem jeszcze raz to ogarnąć :), mam tylko nadzieje, że uda mi się zebrać 50 Naszych samochodów ;)
Pierdziele, wolę milion razy bardziej dać kasę na Kopiec :) też już nie dam się kolejny raz oszukać hasłami SCP. :-)
a na kopcu przeżyłem więcej atrakcji niż na SCP, między innymi gościu który podjechał rozklekotanym wozem, po czym otworzył bagażnik i miał całą konsolę djską i sobie grał w niedzielne popołudnie dla wszystkich :D
Oczywiście nie wspominam o SCP, gdzie łazi Ci pełno idiotów obok auta nie zwracając na wysiłek jaki włożyłeś w to auto... po ostatniej edycji 3 elementy porysowane miałem bo ludzie (przeważnie kobiety) torebkami ładnie po lakierze mi jeździły... Ja takie coś pitole.
grill gril grill tylko wczesniej niz w sierpniu
ja sie przyłączam do ekipy Grilla :) na tym SCP dużo hałasu o nic... a żeby posiedzieć z Alfaholikami i jeszcze za to płacić bo ktoś nam MOŻE pozwoli stać na trawie?? to wole Kiełbachy kupić
GRILLLL :D:D
wybieram opcję KOPIEC :)
...albo może gdzieś nad wodą ? w końcu lato będzie...