Jako sponsor mogę wam zdradzić że na SCP w tym roku naprawdę będzie co oglądać , ponieważ będzie WRAK-RACE więc nie będzie wiało nudą, ale decyzję zostawiam wam![]()
Jako sponsor mogę wam zdradzić że na SCP w tym roku naprawdę będzie co oglądać , ponieważ będzie WRAK-RACE więc nie będzie wiało nudą, ale decyzję zostawiam wam![]()
Bocian ja nie rzucam słów na wiatr, jeżdżę we Wraku i uwierz mi wiem co mówię ale tak jak wcześniej się wypowiadałem nie zamierzam nikogo tu specjalnie namawiać
Zgadzam sie- ostatnio tylko drift trzymał poziom. reszta bez komentarza.
Zorganizujemy sobie Kopiec Cars Party - z grilem, wlasnymi konkursami i piwkiem:-D
Wysłane z mojego Galaxy Nexus
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Grille możemy robić kiedy mamy tylko ochotę
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że na wiosnę będę robił 4 edycje grilla u P4 i później w Boże Ciało wersje urodzinową bo akurat będzie wolny czwartek i moje urodziny.
Sam mówiłem ze pie... organizowanie SCP, ale w tym roku postanowiłem jeszcze raz to ogarnąć, mam tylko nadzieje, że uda mi się zebrać 50 Naszych samochodów
![]()
Pierdziele, wolę milion razy bardziej dać kasę na Kopiecteż już nie dam się kolejny raz oszukać hasłami SCP. :-)
a na kopcu przeżyłem więcej atrakcji niż na SCP, między innymi gościu który podjechał rozklekotanym wozem, po czym otworzył bagażnik i miał całą konsolę djską i sobie grał w niedzielne popołudnie dla wszystkich![]()
Oczywiście nie wspominam o SCP, gdzie łazi Ci pełno idiotów obok auta nie zwracając na wysiłek jaki włożyłeś w to auto... po ostatniej edycji 3 elementy porysowane miałem bo ludzie (przeważnie kobiety) torebkami ładnie po lakierze mi jeździły... Ja takie coś pitole.
Ostatnio edytowane przez Izane ; 24-02-2013 o 22:11
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
grill gril grill tylko wczesniej niz w sierpniu
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
ja sie przyłączam do ekipy Grillana tym SCP dużo hałasu o nic... a żeby posiedzieć z Alfaholikami i jeszcze za to płacić bo ktoś nam MOŻE pozwoli stać na trawie?? to wole Kiełbachy kupić
GRILLLL![]()
wybieram opcję KOPIEC
...albo może gdzieś nad wodą ? w końcu lato będzie...
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin