tył foteli w wiekszości aut jest ze skaju, więc nie sądzę żeby AR się rozrzucała, nie wiem jak jest w wersji momo ale tez wygląda mi na skaj, z boczkami to mnie zaskoczyłeś musze zobaczyć u siebie jak pogoda wróci
Printable View
tył foteli w wiekszości aut jest ze skaju, więc nie sądzę żeby AR się rozrzucała, nie wiem jak jest w wersji momo ale tez wygląda mi na skaj, z boczkami to mnie zaskoczyłeś musze zobaczyć u siebie jak pogoda wróci
U mnie są znaczki Momo na nagłówkach i boczki drzwi mam ze skaju. Fotele przednie 100 % skóra.
Moje boczki w fotelu kierowcy były przetarte i mogłem dokładnie sprawdzić z czego są zrobione i była to ewidentnie skóra. Twoja wersja jest przed liftowa i masz inne fotele niż moje prawdopodobnie. Mam rocznik 99
w pierwszych gtv do 98roku gdzie fotele byly gladkie to tylko czesc gdzie sie siedzi byla skorzana, a boczki fotele i tyl byly z ceraty, pozniejsze 98- byly w calosci skórzane, i co ciekawsze boczki drzwiowe tez sa skorzane, przynajmniej w mojej czerwonej recaro
Zrobie małe OT jakby ktoś chciał to mam fotel kierowcy pół skóra.
Fotel pasażera czarna skórka i kanapa tył również :)
Tanio oddam!
Zainteresowani PW lub kom 788284797
Załącznik 92577Załącznik 92578Załącznik 92579Załącznik 92580
Wrzucam foty mojej tapicerki po renowacji. Pierwsza fota przedstawia wymienione dwa kawałki skóry na boczku. Obszyta na nowo kierownica i gałka zmiany biegów. Fotele czyszczone i malowane.
a po obszyciu wieniec kierownicy jest grubszy?
Wieniec jest tej samej grubości co oryginał. Stara skóra została usunięta, a na jej miejsce dano nową. Myślę jednak, iż nie ma problemu w tym aby obszyć tak aby była grubsza. Mi zależało aby była właśnie taka oldschool'owa.
eh to jest zaleta czarnej skóry, że można wymienić fragment i jest ok, z moim bananem nie idzie dobrac identycznego odcienia....