witam
czy ktos sobie jakoś poradził w doklejeniu ,obszyciu czy huuuu...wie jak z boczkiem od foteli skórzanych?pewnie nie tylko u mnie ten problem przetarcia fotela od wsiadania po stronie kierowcy....bo nie wiem co z tym zrobićccccccccccccc////![]()
witam
czy ktos sobie jakoś poradził w doklejeniu ,obszyciu czy huuuu...wie jak z boczkiem od foteli skórzanych?pewnie nie tylko u mnie ten problem przetarcia fotela od wsiadania po stronie kierowcy....bo nie wiem co z tym zrobićccccccccccccc////![]()
Znaleźć odpowiedni kolor skóry i obszyć. Z tego co ostatnio widziałem najszybciej chyba kupić prawy z anglika i przerzucić skórę z jego lewego boku. Lub fotel lewy z anglika.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
no jak obszyc to trza rozumiem całą skórę demontowac z fotela.....to bym sobie kupił kawałek czarnej i dał do wszycia.....chodzi mi o jakies dorażne metody....
Pokaż fotke tego uszkodzenia - moze nie jest ąz tak zle ale to wymaga spojrzenia na to![]()
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
ok jutrooooooo bo dzis sobotaaaaaaaa![]()
ja zrobiłem tak jak kolega podpowiadał kupiłem fotel pasażera i w nim ten element był w dobrym stanie i po prostu dałem do przeszycia i jest OK
wygląda to tak (fotka poniżej) najważniejsze jest to że udało się zachować oryginalny kolor i przeszycia, jedynie nitka w miejscach łączenia nie jest wyblakła. Najważniejsze że fotel wygląda jak nowy
![]()
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
kar 78, efekt zajebisty ale te fotele chyba nie byly czyszczone od nowosci hehe, powiedz co zrobili z boczkiem bo widze ze byl mocno przetarty i z dziurami, a teraz nie widac sladu, wymieniali fragment boczku na nowy cz zamalowali tak ladnie?
aż ciężko uwierzyć że to jest ten sam zestaw foteli. Tak jak pisał fajf - fotele były strasznie zajechane i brudne.
I też pytam co oni zrobili ze one tak dobrze wyglądają.
aha jeszcze napisz, jak to nie tajemnica ile taka przyjemność kosztuje![]()
Ostatnio edytowane przez gryzligg ; 24-03-2013 o 12:08