Wielkie Dzięki za miłą atmosferę i fajne towarzystwo ! :) Jak zawsze cieszą nowe twarze, mam nadzieję że to nie jednorazowa wizyta tylko będziemy sie częściej na zlotach spotykać :) A ci wszyscy których nie było, niech żałują :D
Wielkie Dzięki za miłą atmosferę i fajne towarzystwo ! :) Jak zawsze cieszą nowe twarze, mam nadzieję że to nie jednorazowa wizyta tylko będziemy sie częściej na zlotach spotykać :) A ci wszyscy których nie było, niech żałują :D
Ja rowniez Dzieki Wielkie za mila atmosfere i do nastepnego razu;)!Czekamy na fotki...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Szkoda ale nie zawsze się da do następnego razu
No to są fotki. Dopiero teraz po całym dniu na chatę wróciłem :P
Jedna tutaj:
Załącznik 96303
A reszta na Picassie :)
https://picasaweb.google.com/rain.nr...eat=directlink
Thx za spotkanie.
Pzdr!
hehehehe oj musiałem być bardzo głodny :D dzięki za foty ! :)
O! Nawet jakaś Blu Daytona była, szkoda tylko, że na sprzedaż.
Ja niestety nie mogłem być ale może odbije to sobie za jakiś czas na innym spocie ;) Tą niebieską 156 sw często widuję na parkingu koło biedronki :P
Miło było poznać część alfaholików :) miła atmosfera i ciekawe auta :) mam nadzieje, że na następne spotkanie nie spóźnię się aż tyle :D teraz pozostaję tylko czekać na następny termin :)
Ehh... Żałuję, że mnie nie było, ale niestety wypadła mi w ostatnim momencie impreza rodzinna. Miała być w sobotę, ale przenieśli na niedzielę. Patrząc na minę Pawła, to kiełbaska musiała być bardzo smaczna:) Tym razem jak się szykowałem na spot, to nawet auto umyłem;) szkoda tylko, że nie było mi dane przyjechać. Mam nadzieję, że następnym razem się uda. Pozdro