Wielkie Dzięki za miłą atmosferę i fajne towarzystwo !Jak zawsze cieszą nowe twarze, mam nadzieję że to nie jednorazowa wizyta tylko będziemy sie częściej na zlotach spotykać
A ci wszyscy których nie było, niech żałują
![]()
Wielkie Dzięki za miłą atmosferę i fajne towarzystwo !Jak zawsze cieszą nowe twarze, mam nadzieję że to nie jednorazowa wizyta tylko będziemy sie częściej na zlotach spotykać
A ci wszyscy których nie było, niech żałują
![]()
Ja rowniez Dzieki Wielkie za mila atmosfere i do nastepnego razu!Czekamy na fotki...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Szkoda ale nie zawsze się da do następnego razu
No to są fotki. Dopiero teraz po całym dniu na chatę wróciłem
Jedna tutaj:
A reszta na Picassie
https://picasaweb.google.com/rain.nr...eat=directlink
Thx za spotkanie.
Pzdr!
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
hehehehe oj musiałem być bardzo głodnydzięki za foty !
![]()
O! Nawet jakaś Blu Daytona była, szkoda tylko, że na sprzedaż.
Ja niestety nie mogłem być ale może odbije to sobie za jakiś czas na innym spocieTą niebieską 156 sw często widuję na parkingu koło biedronki
![]()
Miło było poznać część alfaholikówmiła atmosfera i ciekawe auta
mam nadzieje, że na następne spotkanie nie spóźnię się aż tyle
teraz pozostaję tylko czekać na następny termin
![]()
Ehh... Żałuję, że mnie nie było, ale niestety wypadła mi w ostatnim momencie impreza rodzinna. Miała być w sobotę, ale przenieśli na niedzielę. Patrząc na minę Pawła, to kiełbaska musiała być bardzo smacznaTym razem jak się szykowałem na spot, to nawet auto umyłem
szkoda tylko, że nie było mi dane przyjechać. Mam nadzieję, że następnym razem się uda. Pozdro