Zrozum człowieku,że takich wątków jak twój w tygodniu zakładanych jest kilka i nikomu nie chce się za każdym razem pisać tego samego bo szanowny pan nie ma czasu poświęcić 5 min na poszukanie aktualnego tematu dotyczacego zakupu dziewiątki!
Printable View
Właśnie przeglądam forum i widzę, że kolega w różnych postach i tematach ma ten sam sposób wypowiedzi...
Chcesz się wyżyć to nie na forum! Wyżyj się na żonie, psie albo swojej superdrogiej Alfie do, której stać Cię na supedrogie części z ASO.
Nie mam zamiaru też z Tobą więcej dyskutować bo DNO to nie mój poziom.
Więc może najlepiej jak opuścisz mój temat i w ten sposób zniżysz poziom żenady na forum.
no DNEM to jest zachecanie do wyzywania sie na ludziach i zwierzetach.Nie kupuje superdrogich czesci w ASO,a moja lafa nie byla super droga ale nie kosztowala 15 tys.
juz dawno miales ze mna nie dyskutowac,a dalej sobie przeczysz.
Kolego sam szukałem alfy 159 i niestety po paru wyjazdach przeznaczylem na lafe 34 tys + rejestracja 1.9 jtdm 120 km 2008 r 149 tys
do 25 nic niie kupisz konkretnego.
Wydalem tyle i tez musze dolozyc na oleje i takie tam
takze daj spokoj doloz kasy a jak nie masz to poczekaj
Panowie mam pytanko, czy w skrzyni automatycznej też występują problemy? Bo wiem, że w manualu bolączką jest dwumas....
e tam chrzanicie :) ja kupiłem swoją za 23.400 z 2006 roku nawet skóre ma :D miernik wszędzie pokazał po 120-130 mikronów cieszę się jazdą bezawaryjną i mega przyjemną już pół roku i jestem zadowolony i zbieram już na julie ;d ale tak tak powiecie mam najsłabszy i najtańszy silnik i dlatego, ale da się wychaczyć cos za niewielkie pieniądze jak dla mnie 120 koni fajnie jedzie może mówie dlatego tak bo nie mam więcej ale no tira udaje sie czasem wyprzedzić :D
Niektórzy bardzo mądrzy napiszą Ci za chwilę, że dopiero w kwietniu dołączyłeś do forum i, że CI się pewnie auto niedługo rozsypie albo 15 tyś włożysz w remont ;]
Ja widzę ceny aut i wierzę, że da się to auto kupić w tych granicach cenowych...
Zastanawiam się nad automatem? Ma ktoś? Ten dwumas przeraża...
eee tam, wiadomo bardziej strach tanich aut czasem warto zaryzykować, jak się zepsuje ? to naprawie i sprzedam to tylko auto ale na razie chodzi mieciutko równo zero dymu szarpnięć czy jakichkolwiek dolegliwości :) Jasne że się da, tylko trzeba szukać i jeździć porównywać miernik to minimum co możesz ze sobą wziąć przy sprzedawcy dzwonić do aso itd no i oglądać z zimną krwią. Kolego dwumas ma każdy manual jak ktoś dbał to nie powinno sprawić problemu. W automacie nie wiem jak jest.