-
Mam na myśli fotkę jak to wygląda teraz po wkręceniu śrubki a ta śrubka to ma być jedna centralnie tak jak w oryginale, przewiercony otworek i wkręcona do tej niby chromowanej rączki ? Jeżeli tak to czy grubość tego plastiku nie jest za mała ? Trzeba uważać żeby nie przeszło na wylot.
-
Jeszcze raz. U mnie to było tak że srebrna klamka odpadła i nie jak inni wierciłem otwór żeby ją przykręcić tylko stworzyłem kluczyk króry mi to umożliwił jak w oryginale. Żadnych przeróbek i modyfikacji poza podkładką zapobiegającą odkręcenie.
-
Z braku innych pomysłów i podpowiedzi, wykorzystałem klej dwuskładnikowy (coś al'a "distal" ) położyłem słuszną porcję ale bez przesady na ten aluminiowy element do którego przykręcona jest klamka, mocno ją docisnąłem odczekałem 24 godz i jak na razie działa, zamyka i otwiera się tak jak kiedyś, mam nadzieję że nie odpadnie ;)
-
1 załącznik(i)
Odświeżam. Potrzebuje ten element klamki zaznaczony na czerwono ponieważ "popychacz" ułamał się i za cholere nie mogę tego skleić aby sie trzymało. Jak nie śrubka od plastikowej klamki tak teraz ten popychacz.. Wykorzystam zdjecie DonARello. http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=145146&stc=1
-