No jak to co? 16-ta się wszyscy meldują. Będę jak zawsze. Zdjęcia zaraz wrzucę, dopiero wróciłem z roboty.
Printable View
No jak to co? 16-ta się wszyscy meldują. Będę jak zawsze. Zdjęcia zaraz wrzucę, dopiero wróciłem z roboty.
Kilka fotek z Wilczych Lasków.
I jeszcze parę. Ten mały telewizorek to nieodłączny atrybut fana F1, dzięki Tomasz.
Następnym razem wystartuję, do dziś pluję sobie w brodę że nie stanąłem na kresce.
No i zapraszam wszystkich na cotygodniowy minispot - niedziela, lotnisko, 16.00
Dla ułatwienia dodam, że telewizorek Tomasza znajdował się w bagażniku mojej Alfy, bo SW mają gniazdo zapalniczki tam gdzie trzeba podłączyć telewizor aby wszyscy zainteresowani widzieli:P. Do zobaczenia o 16-tej.
ty slavol pogasdamy na temat tego tv zdjecie bylo nie potrzebne :) ja wpadne na chwile bo pozniej musze gdzies jechac do zobaczyska o 16 http://allegro.pl/item1042922259_ram..._duo_30mm.html moze te nie chodzi o wzor mysle ze tem piła bedzie o0k
:DNo i spocik jak zawsze miły. Stali bywalcy, i fajnie. Dla szerszej informacji następne spotkanie połączone z grillowaniem. Więcej info w tygodniu. Tomasz ramki super bo szerokie i na jasnoniebieskim tle ALFAHOLICY TEM PIŁA.(lub inne propozycje) Odnośnie jeszcze telewizorka za rok, Tomek ma być relacja w kolorowym TV a nie czarno-biały jak teraz. Rozmawialiśmy na temat wyjazdu i jest ognisko w Topolnie 5-go czerwca jedziemy? (czy w tą niedziele jest F1?) Pozdrawiam;)
ja juz mowilem swojej ze pojedziemy zalatw aby twoja zona miala wolne bo to jest sobota to slawola nie bedzie chodzi o ognisko
czy w najbliższy weekend będzie jakieś spotkanie w Pile na lotnisku, chyba zawitam do domu i chętnie poznał bym Alfaholików z Piły
pozdrawiam
Jasne, chłopaki może będą umawiać się na wypad za miasto w sobotę,(mnie zabraknie) a w niedzielę około 16-tej (po Kubicy) cotygodniowy zjazd stałych bywalców, a jak pogoda pozwoli połączony z mini grilem. Teren lotniska jak zwykle, pod wałami, przy placach nauki jazdy.
Wpadnij koniecznie, obejrzymy w końcu coś innego niż 156 i w dodatku mającego silnik jak należy. (Tomek, Jacek - bez urazy ;) )
a w sobotę to gdzie się wybierają?
W sobotę ale 5-go czerwca jest ognisko w Topolnie, miałem jechać lecz niestety moja lepsza połowa idzie do pracy i ognisko dla mnie już zgasło:mad: Ale w niedzielę jak zawsze wPile na lotnisku i obiecaliśmy sobie że tym razem z grilkiem:). I tak dla organizacji ja kupię węgiel i podpałkę. Napoje i coś na ruszt każdy we własnym zakresie. Pozdrawiam.
W ta niedziele wcialem zawitac po dluzszej przerwie ale znowu plany sie pokrzyzowaly i nici ze spotu :mad: coz pozostaje mi poczekac i pewnie za 2tyg sie pojawie:)
chyba z naszego grila nici jaka pogoda jest straszna ale poczekajmy moze cos sie zmieni:mad:
Mam nadzieję, że spotkamy się na spociku w niedzielę, ale po F1 czyli po 16-tej? nawet nie wiem o której się to zaczyna i kończy. I pytanie w związku z tym, że będzie grill ( Tomasz więcej optymizmu co do aury) to spotykamy się na stałym miejscu, czy od razu jedziemy na tyły,pod hangary w miejsce które upatrzyliśmy na poprzednim spotkaniu? Pozdrawiam i do zobaczenia.:D
jak dobrze pojdzie bedzie jedna alfa ze szczecinka i oby pogoda dopisala :eek:
Witam. No pogoda dzisiaj super oby była taka jutro. F1 kończy się o 16. Najprawdopodobniej i mam nadzieję iż nie macie nic przeciwko mamy w planach z chłopakami ( w porozumieniu ze slavolem ) przyłączyc się do grilla i zrobic spota integracyjnego z mazdaspeed ( czyli chłopakami z mojego klubu ). Nie będzie nas cała chmara i gwarantuje iż wszyscy są normalni :) Do zobaczyska jutro.
Witam, jak tylko Kubica minie linię mety wsiadam i lecę na lotnisko. Znajdę was.
spotykamy sie po kubicy slavol bez nerwow ja tez ogladac bede 10 minut i jestes w pile jacus poczeka wrazie co
:)A dlaczego mam czekać? Ja także popatrze na wyścig, po F1 wsiadam i jdę, mam tylko pytanie spotykamy się przy wałach na poczatku, czy przy hangarach?:confused:
spotykamy sie tam gdzie zawsze poczekamy chwile na wszystkich bo ma byc japan team tez i jedziem pod hangar:cool:
Nie Japan tylko Mazdaspeed ale mało ważne. Będziemy.
Witam!
Wczoraj dostałem zaroszenie od koleżanki z Chodzieży na spotkanie w Pile.
Myślę, że pojawię się na nim 13.06 jeśli takowe będzie organizowane.
Pozdrawiam wszystkich
Oczywiście, że będzie, bo to jest niedziela i zawsze spotykamy się w każdą niedzielę o 16-tej na lotnisku w Pile. Miło będzie zobaczyć jeszcze jedną Alfę:D zapraszamy i do zobaczenia,:). Pozdrawiam.
No co taka cisza! Przecież spocik był udany spotkanie integracyjne z Mazdaspeed, grill i małe ściganko (sam nie wiem dlaczego w tym uczestniczyłem:rolleyes:) mam nadzieję że w niedzielę spotykamy się jak zawsze. Pozdrawiam.
naprawilem swoja fanfalunke w niedziele powtorka z rozrywki:D
ja w niedziele chyba odpadam bo jade w niedziele w nocy na pogrzeb a musze pozalatwiac troche rzeczy morze podjade chodz na chwile
---------- Post dodany o godzinie 17:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:23 ----------
http://img249.imageshack.us/img249/6...6430001.th.jpg
Dzięki dla starej i wytrwałej gwardii, nasze spoty nie zaginą. Rozumiem, że spotykamy się jak zawsze w niedzielę w stałym miejscu. Mam też propozycje aby 20-go czerwca wspólnie wyskoczyć nad Bałtyk (Kołobrzeg, Mielno do uzgodnienia) tzn. ja na 99% mam zaplanowane, że pojadę. Trochę plaża(jak dopisze aura) potem obiadek, spacer itp. Ktoś chętny? Sławek, Tomek?:P Pozdrawiam.
a co jest 20 wolne
ja mam pomysl na 17 lipca sobota to jest slavol zalatwiaj wolne albo pozalujesz :triniti:impreza w poznaniu kubica z bolidem miasteczko formuly jeden ktos chetny a nad morze pomyslimy teraz na spotkanku oki:D W NIEDZIELE JAK ZAWSZE LOTNISKO O 16 CZY JAKIES MAY PLANY INNE
Niestety Moje autko wyciągnęło kopytka (cztery dokładniej) i leży na kołkach u mechanika. na 13 na bank nie dojadę, może następnym razem.
trzeba bedzie albo spot przelozyc na wczesniejsza godzine albo w tym tygodniu odpuscic powod kubica start godzina 18 jakies pomysly slawol jaca?
Oczywiście, że może być wcześniej, można się spotkać w porze obiadowej i wspólnie po małym spotkaniu na lotnisku, pojechać coś zjeść. A następnie nie spiesząc się udać się do domów na F1. Zatem 14-ta?:)
No, widzę pełne zrozumienie, 14-ta jak najbardziej. Brat rzucił propozycję żeby podjechać na Jadwiżyn do baru jego kolegi (piwo, tv) i tam obejrzeć F1. Co wy na to? Dajcie znać to zarezerwuje stolik.
ja raczej odpadam umowilem sie z kumplem na kubice moge podjechac na lotnisko bar odpada
No i niestety niewypał. Jednak dzisiejsze spotkanie bez mojego udziału. (nie dotyczy to Alfy autko sprawne) Miłej zabawy koledzy:).
sie ma chlopaki ja w tym tygodniu tez odpadam
Tomasz, a mieliśmy jechać nad Bałtyk! Kto z Team'u Piła ma ochotę na wyjazd do Kołobrzegu lub okolic w tę niedzielę?:neo: Pozdrawiam.
bo z mila checia zawitalbym...........
---------- Post dodany o godzinie 19:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:51 ----------
..............
:DNo co taka cisza? Team Piła umarł śmiercią naturalną? Mam nadzieję, że spotykamy sie w tę niedzielę? Ale pewnie po F1 czyli 16\30? Czy coś się zmieniło pod moją nieobecność? Serdecznie zapraszamy, nowych uczestników:). Pozdrawiam.