A dlaczego mam czekać? Ja także popatrze na wyścig, po F1 wsiadam i jdę, mam tylko pytanie spotykamy się przy wałach na poczatku, czy przy hangarach?
![]()
A dlaczego mam czekać? Ja także popatrze na wyścig, po F1 wsiadam i jdę, mam tylko pytanie spotykamy się przy wałach na poczatku, czy przy hangarach?
![]()
spotykamy sie tam gdzie zawsze poczekamy chwile na wszystkich bo ma byc japan team tez i jedziem pod hangar![]()
Nie Japan tylko Mazdaspeed ale mało ważne. Będziemy.
Witam!
Wczoraj dostałem zaroszenie od koleżanki z Chodzieży na spotkanie w Pile.
Myślę, że pojawię się na nim 13.06 jeśli takowe będzie organizowane.
Pozdrawiam wszystkich
Oczywiście, że będzie, bo to jest niedziela i zawsze spotykamy się w każdą niedzielę o 16-tej na lotnisku w Pile. Miło będzie zobaczyć jeszcze jedną Alfęzapraszamy i do zobaczenia,
. Pozdrawiam.
No co taka cisza! Przecież spocik był udany spotkanie integracyjne z Mazdaspeed, grill i małe ściganko (sam nie wiem dlaczego w tym uczestniczyłem) mam nadzieję że w niedzielę spotykamy się jak zawsze. Pozdrawiam.
naprawilem swoja fanfalunke w niedziele powtorka z rozrywki![]()
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 06-06-2010 o 19:14
Dzięki dla starej i wytrwałej gwardii, nasze spoty nie zaginą. Rozumiem, że spotykamy się jak zawsze w niedzielę w stałym miejscu. Mam też propozycje aby 20-go czerwca wspólnie wyskoczyć nad Bałtyk (Kołobrzeg, Mielno do uzgodnienia) tzn. ja na 99% mam zaplanowane, że pojadę. Trochę plaża(jak dopisze aura) potem obiadek, spacer itp. Ktoś chętny? Sławek, Tomek?Pozdrawiam.
a co jest 20 wolne
ja mam pomysl na 17 lipca sobota to jest slavol zalatwiaj wolne albo pozalujeszimpreza w poznaniu kubica z bolidem miasteczko formuly jeden ktos chetny a nad morze pomyslimy teraz na spotkanku oki
W NIEDZIELE JAK ZAWSZE LOTNISKO O 16 CZY JAKIES MAY PLANY INNE
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 11-06-2010 o 16:22