Porządnie :D
Printable View
Porządnie :D
michelin wytrzyma ci przy tej mocy jakies 4/5 tys km ;)
Nie martwi mnie to:)
A nie lepiej było PSC2? ;)
One niestety 700 zł za sztukę nie kosztują a taki był limit:)
I oto sa....juz czekająZałącznik 242123Załącznik 242124 na montaż:)
Wisienki x4 na torcie ☺
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Tort jeszcze wymaga kosmetyki ale juz jest blisko. Podsufitka i słupki u tapicera:) Efekt prac niebawem:)
Kuń z dyszla do konia z benzyny nie ma przełożenia z kilku powodów. Ogólnie w tych autach skrzynia to problem i mozesz zrobić trylion koni, a i tak bedzie gówno jak jej nie ruszysz
Jaki to dokładnie model felg?
czas tez podobny do supry biturbo:) Panowie nie podniecajcie sie tak:) Test był robiony na zimowych oponach przy 4 stopniach na zewnatrz, z marszu.
- - - Updated - - -
Model felg z alfy 4c
Czekamy na zdjęcia w nowych "butach" ☺
Buty będą we wtorek bo ja czekam na śruby dłuższe pod dystanse.
Miażdży system !
Jest ostro ☺
Szkoda że kolor tych felg taki sam jak opon, kolorystycznie zlewają się w jedną całość.
Będa w ciemnym graficie. Ja tez jestem wrogiem czarnych felg. Natomiast powiem szczerze ze sa lżejsze od 18 które miałem...
Jest ogień!
Jaki rozmiar opon dałeś?
Ja tam czekam na 0-140 w tempie 10 sekund.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Bodek jaki rozstaw śrub mają te felgi od 4C? 5x98 czy jedziesz na śrubach pływających?
5x98
Przepraszam ze taka cisza dla potencjalnie zainteresowanych zakupem... Juz jutro bedzie sesyjka foto. Także chwilka cierpliwości:) no i kto pierwszy ten lepszy:)
Piękna Alfa i gratuluję zaangażowania w projekt. Czy można wykonać podobne mody w silniku 2.4 jtd 20v?
Wszystko można:)
Ciekawe jaką moc dałoby się wyciągnąć z 2.4 jtd 20v
Ponad 400km. Jest fajna 156 SW w Czechach, ktora robi czasy na cwiartki 11-12s
Fajny projekt. Trzeba być fanem dizli żeby w 1.9 tak dłubać :cool:
Jak się nie ma co się kocha to się dłubie co się ma:) Za dłubałem się i już było za późno wiec skończyłem dłubać:)
i gdzie ta sesja?
Zainteresowani dostali zdjęcia na maila.
Bodek napisz coś o nowej wzmocnionej skrzyni, szpera pozostała?, jakie sprzęgło? jak z awaryjnością tak wysilonego setupu? pytam ponieważ jestem zainteresowany zakupem
Skrzynia została od podstaw wymieniona tzn zostało tylko stara obudowa. Wszystkie części są nowe.Wałek skrzyni został zrobiony z mocniejszego materiału Szpera została. Sprzęgło jest wykonane na zamówienie. Także wszystko chodzi idealnie. W setupie została zachowana rezerwa. Silnik spokojnie przyjmie jeszcze więcej, pod warunkiem zmiany kolektora na rurowy.
Projekt sprzedany...w godne ręce:D (alfocholik)
Z ciekawości gdzie teraz będzie straszyć drogie fury?
Inaczej... kto teraz będzie nas wyprzedzać [emoji23]
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Kraków:)
Ooo to jest szansa że ja spotkam
Ja "prawie" się przejechałem. Jednego dnia brakło. Jak ktoś się ujawni to mogę do KR podjechać;)
Coz... jak ktoś chce na 100%to potrafi dopiąć swego:)