No 2 tygodnie temu bylo nas z 22 osoby więc sporo :D,możesz także zabrać 2 połówkę( nie flaszkę ale może być) zawsze są jakieś dziewczyny chętne na tematy gotowania robienia na drutach i takie tam :D.pozd
Printable View
No 2 tygodnie temu bylo nas z 22 osoby więc sporo :D,możesz także zabrać 2 połówkę( nie flaszkę ale może być) zawsze są jakieś dziewczyny chętne na tematy gotowania robienia na drutach i takie tam :D.pozd
a ty arktos widzę że spać nie możesz
w piatek bede napewno :) autko zarejestrowane:) juz takze bede na sto procent:)
M1 jest ok. Jestem z Poznania i chetnie sie dołacze tyle tylko ,że mam Jarocińską rejestracje i "13" w numerach....chyba szczęśliwą
romek spoty nie są na parkingu M1 tylko king cross marcelin pomarańczowa strefa
A czy ktos bedzie dzisiaj z komputerem bo bylbym chetny na podlaczenie:D bo mam problem z poduszka :)
Skoro to wszystko zaczyna sie rozkręcać to może faktycznie coś sie uda z tego zrobić.
Romek co miałeś na myśli rozkręca się?
Spoty odbywają się od czerwca 2009 bez przerwy co tydzień w piątek ;)
Pisząc,że coś sie da z tego zrobić miałem na myśli spotkanie weekendowe gdzieś nad wodą 2-3 dni.....no ale najpierw trzeba sie chyba poznać........mój błąd i musze to naprawić.
Kiedyś do Was dołącze, narazie walcze z Bellą :D
Raczej wątpię, macie problem spotkać się w Koninie, a do Poznania to już chyba wielka wyprawa, taki wyższy stopień wtajemniczenia :D
W Poznaniu to ja bardzo często jestem :P Jadę w środe/czwartek do Nagórskiego i w piątek wracam do Konina. Tylko nie wiem czy w ten weekend bo po powrocie od Nagórskiego planuje rozebrać wnętrze Belli do blachy i sprawdzić stan blachy, czas na to mam niestety tylko w weekendy.
Daj spokój ze sprawdzaniem blachy:eek: , a niestety prawda na temat konińskich posiadaczy alfy jest tragiczna, kilkanaści podstron umawiania i jedno spotkani, wczoraj znów padaka, więc jeśli nie chce się przyjechać 10 kilosów na spota, to już widzę jak któryś z Was jedzie do pyrlandii :D. Wiecznie coś grzebiecie, faktycznie jak ktoś poczyta te Wasze wypociny to zdanie o marce utrzymuje się na odpowiednim poziomie :mad:, masakra rozbieracie auto do gołej blachy, a nie macie czasu spotkać się na pół godziny.
Wonski ciekawe czemu taki mądry wczoraj nie byłeś. Mówiłes że przyjedziesz na spota i co i dupa... Jako jedyny z tych co się zgłosili się nie zjawiłes taki fifarafa z ciebie. My jakoś z stereo potrafiliśmy jechać do xofera obejrzeć jego belle i dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy. Mi się zdaje że na oczy to cię nikt tutaj chyba z obecnych nie widział
Oj Wonski każdy robi to co chce, ja swoją Belle doprowadzam do perfekcji i wymienie w niej to co Tobie wydawało by się absurdem. Nie jest to moje jedyne auto więc grzebie przy nim jak tylko pozwala mi na to czas. A auto rozbiorę i nawet jesli będzie wszystko ok to zakonserwuje podwozię w profesjonalnej firmie, która się tym zajmuje i pomaluje u super lakiernika z okolic, o ktorym opowiadałem chłopaką.
Radość trzymania takiego autka w garażu - bezcenna :D:D:D:D
Stereo, Tweety - dzięki za odwiedziny :) ( swoją drogą znacie już moje plany ).
A z czasem to u mnie masakra, w tygodniu pracuje po 10h a w weekendy studiuje i niestety zjazdy mam co tydzień, więc większość prac przy aucie wykonywać musze przy aucie.
Ma ktoś ochote spotkać sie w piątek 18.02? gdzie i o której?
Jeżeli 18 to piątek to tak spotkamy się King Crosie o godzinie około 19 na parkingu pomarańczowym,chwile stoimy tam po czym udajemy się do kawiarenki ,jak nam się kawiarenka już znudzi to siedzimy dalej na parkingu o tak czasami do 22.Wpadnij w końcu poznasz nas nie jesteśmy badą łysoli palących gumę :Dwszyscy są bardzo OK
Piątek, pomarańczowy, godzina 19....OK.
Panowie dzisiaj dopiero wtorek a ja juz wiem, że w piątek nie dam rady przyjechać. Niestety praca. Wole uprzedzic już teraz bo nie chce wyjść na kompletnego matołka. Początki są zawsze pod górke.... ale na tym piatku świat sie nie kończy prawda?
Romek pierwszy raz jest zawsze najgorszy potem już z górki :cool:
Mnie też nie bedzie może wpadne pod koniec spota nie wiem jak się uporam na targach z demontażem
Może jednak dam rade...
witam mam pytanko wybieracie sie do piotrkowa na spot 19marca? wiecej info link.
http://www.forum.alfaholicy.org/pols..._zapisy-8.html
Witam
Na tym forum jestem początkujący, ale z poprzednimi autami jeździłem na spoty i o ile duże się udawały to małe były raczej niewypałem. Jak to wygląda u fanatyków Alfy, bo chętnie wpadnę na jakieś spotkanie jak czas i praca pozwoli.
wpadnij do king crossa w piątek o 19 na pomarańczowy parking tam co tydz jest ok 15 aut zapraszamy
Witam wszystkich :) jestem tu nowy i chciałbym się dowiedzieć czy dzisiaj o tej 19 jest ten zjazd na parkingu pomarańczowym w KC? :) POzdrawiam wszystkich :D
Jak już wiesz bo byłeś spot był,wpadaj częściej do nas.
właśnie kolego zapraszamy
Witam koledzy
Czy w ten piątek też się spotykacie, i do której zabawicie bo bym przyjechał tylko z opóźnieniem.
Będziemy jak zawsze od 19 siedzimy tak do 22 jak nas nie ma na parkingu to siedzimy w takiej kawiarni koło empiku.zapraszamy
Ok to wpisuje się na listę, będę na 99 procent. W sumie mam pytanko, będzie ktoś kto mógłby rzucić okiem na moją Belle. Mam wrażenie, że jej trochę mocy brakuje. Jakoś jakby słabła w oczach.
Jak będzie ładnie to ją w 20 przetestujemy ,będzie Daniel on miał 147 1.6 ts więc się wypowie .
jako rodowity wrocławianin mieszkający od 3 lat w Poznaniu musze sie chyba do was wybrac na spontana- wypadałoby hehe :)
Zapraszamy KingKross,19,parking pomarenczowy (na koncu pod sciana :) ).
mieszkam przy KingCrossie 8) w ten piatek mnie nie bedzie a w przyszły pracuje do 21 wiec jak jeszcze wtedy bedziecie to wpadne :)
w każdym bądź razie zapowiadam sie na wizyte najszybciej jak to mozliwe :)