Kiedyś do Was dołącze, narazie walcze z Bellą![]()
Kiedyś do Was dołącze, narazie walcze z Bellą![]()
Raczej wątpię, macie problem spotkać się w Koninie, a do Poznania to już chyba wielka wyprawa, taki wyższy stopień wtajemniczenia![]()
W Poznaniu to ja bardzo często jestemJadę w środe/czwartek do Nagórskiego i w piątek wracam do Konina. Tylko nie wiem czy w ten weekend bo po powrocie od Nagórskiego planuje rozebrać wnętrze Belli do blachy i sprawdzić stan blachy, czas na to mam niestety tylko w weekendy.
Daj spokój ze sprawdzaniem blachy, a niestety prawda na temat konińskich posiadaczy alfy jest tragiczna, kilkanaści podstron umawiania i jedno spotkani, wczoraj znów padaka, więc jeśli nie chce się przyjechać 10 kilosów na spota, to już widzę jak któryś z Was jedzie do pyrlandii
. Wiecznie coś grzebiecie, faktycznie jak ktoś poczyta te Wasze wypociny to zdanie o marce utrzymuje się na odpowiednim poziomie
, masakra rozbieracie auto do gołej blachy, a nie macie czasu spotkać się na pół godziny.
Wonski ciekawe czemu taki mądry wczoraj nie byłeś. Mówiłes że przyjedziesz na spota i co i dupa... Jako jedyny z tych co się zgłosili się nie zjawiłes taki fifarafa z ciebie. My jakoś z stereo potrafiliśmy jechać do xofera obejrzeć jego belle i dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy. Mi się zdaje że na oczy to cię nikt tutaj chyba z obecnych nie widział
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
Oj Wonski każdy robi to co chce, ja swoją Belle doprowadzam do perfekcji i wymienie w niej to co Tobie wydawało by się absurdem. Nie jest to moje jedyne auto więc grzebie przy nim jak tylko pozwala mi na to czas. A auto rozbiorę i nawet jesli będzie wszystko ok to zakonserwuje podwozię w profesjonalnej firmie, która się tym zajmuje i pomaluje u super lakiernika z okolic, o ktorym opowiadałem chłopaką.
Radość trzymania takiego autka w garażu - bezcenna
Stereo, Tweety - dzięki za odwiedziny( swoją drogą znacie już moje plany ).
A z czasem to u mnie masakra, w tygodniu pracuje po 10h a w weekendy studiuje i niestety zjazdy mam co tydzień, więc większość prac przy aucie wykonywać musze przy aucie.
Ostatnio edytowane przez Xofer ; 06-02-2011 o 21:45
Ma ktoś ochote spotkać sie w piątek 18.02? gdzie i o której?
Jeżeli 18 to piątek to tak spotkamy się King Crosie o godzinie około 19 na parkingu pomarańczowym,chwile stoimy tam po czym udajemy się do kawiarenki ,jak nam się kawiarenka już znudzi to siedzimy dalej na parkingu o tak czasami do 22.Wpadnij w końcu poznasz nas nie jesteśmy badą łysoli palących gumęwszyscy są bardzo OK