czekamy na propozycje warto się pośpieszyć puki śniegu nie ma
Printable View
czekamy na propozycje warto się pośpieszyć puki śniegu nie ma
Ja się nie podejmuje organizacji nie jestem w tym najlepszy tylko rzucam pomysł ;)
To może spotkanie pod zamkiem Książ?
Jak coś się będzie działo to też mogę wpaść
Zimowa Aura też bardzo ładnie wpisuje się w krajobraz, jedyny problem to ten że szybciej ciemno się robi, a wtedy nasze dziewczyny nie roztaczają w pełni swego uroku ;).
Ale w kwestii spotkania mysle ze mozna liczyc na ALeks_K, Ciebie, Marcina (nie wiem jaki ma nick na forum), jest jeszcze kolezanka z 147 i kilka alf ktore widuje codziennie, wystarczy zagadac. W Świdnicy znajdziesz jakis chetnych?
ja bym przyjechał najlepiej w jakąś niedzielę z rana :) przy okazji zwiedziłbym zamek,bo ostatni raz byłem tam chyba z 15 lat temu
No to możemy sie na niedziele spróbować ustawić, proponuje niedziela godzina 13 :)
Ze Świdnicy to myślę że jeszcze Buksal by sie skusił, co Ty na to Mateusz? Wiem że to na pewno czytasz :D
Bo ogólnie to już nie te czasy co kiedyś że w Świdnicy były 3/4 Włoszki które stawiały sie na każde wezwanie :/
Niedziela o 13 średnio mi odpowiada, ale postaram się by Wałbrzych godnie was przywital!!!
Jeżeli jeszcze ktos potwierdzi, napewno się stawie!
jak dla mnie ta niedziela odpada.już mam inne plany :( ale jakaś przyszła czemu nie?
no to nie wiem, rzucajcie inne pomysły, ja sie dostosuje :)
Więc ustalmy jakiś termin, tak się szczęśliwie składa że mam cały najbiższy tydzień wolny.
To moze sobota 15.12 ?
A ja proponuję jakikolwiek inny termin niż ten i przyszły weekend. Mam studia:( A pogoda jest fajna na małe szaleństwa. Byłem dzisiaj na kotłowni (każdy świdniczanin wie o co chodzi) i o mało co nie wpadłem do rowu:) Chyba to znak, że trzeba więcej ćwiczyć poślizgi:)
mi niedziela pasuje, następny cały tydzień jestem w rozjazdach poza domem i wracam dopiero w sobotę wieczorem więc niedzielę będę zalegał zapewne.
I tak owszem Paweł czytam na bieżąco hehe ;)
Miałem na myśli Buksala, on też ma na imię Mateusz :P O Tobie Mati nie pomyślałem bo zrozumiałem że koledzy pytali jakie jeszcze Alfy mogę ze Świdnicy sprowadzić :P a Mazda to niestety nie Alfa :D wygląda jednak na to że ta niedziela odpada. W takim razie czekam na jakieś konkretne propozycje, mi każdy weekend pasuje tylko niech nas sie trochę zbierze :)
Przyszły weekend, to i ja mógłbym wpaść. Na Barus'ia myślę, że też można liczyć, bo to zwierzak zlotowy ;p
Czytam ten temat i widzę że nie ma konkretnego terminu spota ;) A co powiedzie na np. 21, 22 grudnia?? Gdyby to było w tym terminie to ja chętnie też się piszę :) Raczej na pewno wszyscy już powinni mieć wolne tylko czy co niektórym udało by się wyrwać od lepienia pierogów?? :P
Bardzo dobry termin. Co prawda 21 po południu (bo wcześniej większość będzie w pracy) może się dość szybko ciemno zrobić, ale 22 grudnia około południa myślę, że każdy znajdzie jakąś godzinkę na spotkanie opłatkowe w gronie Alfaholików:) Wydaje mi się, że pod Alexem będzie dobrze, albo w Bako (nie wszyscy mogą to znać, taki mały bar na górze nad zalewem). A po oglądaniu naszych bolidów możemy skoczyć na gorącą kawę (bo Alfaholicy jak prowadzą to nie piją alkoholu:) ) do jednego z wyżej wymienionych barów. Druga opcja to pójść na pizzę. Mi w Świdnicy najbardziej smakuje w Aga Dare. Może to dlatego że sam tam kiedyś pracowałem, a może dlatego że jak tam jadę to jest możliwość spotkania się z kolegą Blaadym który tam dalej pracuje. Piszcie co myślicie o moich propozycjach.
PS
W sumie jak będziemy później szli gdzieś posiedzieć, to w piątek będzie chyba lepiej.
Przed samymi świętami to trochę lipa ale przyszły wekend to czemu nie
Ja jestem za Książem w przyszły weekend.
Zamek Książ sobota albo niedziela do wyboru godzina 11.00
Mi pasuje, co do dnia - dostosuje się pod większość
Chyba WRONA :D :D :D :P
- - - Updated - - -
Baran i owca "to są dwa ciała stosujące się między efektami elektrojądrowymi, które działają na skutek promieni energozdrowotnych, a w skład u nich wchodzą: owca - płeć żeńska, baran - płeć męska. Są to dwie siły atakujące te ciała krążące wokół siebie, danego krążownika ciał w sferze... ... ..."
http://www.youtube.com/watch?v=GG54PtW6opc
:D :D :D
To co, niedziela ? i gdzie ? Wałbrzych ? Świdnica ?
No to zależy czy chcemy gdzieś posiedzieć i napić sie czegoś ciepłego czy postać sobie na mrozie, stąpając z nogi na nogę :D ja jestem zwolennikiem pierwszej opcji. a może gdzieś w Książu można napić sie herbaty w normalnej cenie ? :P takie rozwiązanie byłoby dla mnie chyba najciekawsze bo jak sie spotkamy pod Alexem w Świdnicy to znów będę miał na spota szybciej z buta niż autem :D
no to niedziela 11.00 parking ZAMEK KSIĄŻ są tam chyba dwie knajpy myślę że herbata nie będzie droga tylko uwaga bo są dwa parkingi chodzi mi o ten przed samym zamkiem UWAGA płatny
ja w tą niedzielę raczej odpadam.rusza u nas gondola i bedę śmigał na desce
jeśli sie jeszcze przynajmniej ze 3/4 osoby tu zadeklarują to i ja zajadę :)
gcredhot18 sorry ale uważam że argument który podajesz jest dość słaby :P z tego co widzę to już w piątek wieczorem otwierają tam sezon to sie chyba do niedzieli możesz najeździć plus w niedzielę po zlocie też jeszcze. nie żebym sie czepiał ale z takim podejściem to nigdy sie nie zbierze nas więcej osób. spot jest raaaaaaz na jakiś czas więc jak ktoś chce to sie chyba może zmobilizować na coś co tak rzadko sie dzieje. rozumiałbym argument w stylu 'praca', 'chore dziecko' czy coś w tym typie ale inne słabe wymówki jakoś do mnie nie przemawiają. dla chcącego nic trudnego - taka moja dewiza :)
Ja będę. Tylko ten płatny parking... ;p heheh
wiadomo już kto bedzie na pewno,bo ponad 100km w jedna stronę nie będę drałował zwłaszcza ,ze droga nie ciekawa(śliska) bedzie przynajmniej 4 osoby +ja? :D
nooooo i to już jest jakiś lepszy argument bo lecieć taki kawał żeby spotkać sie z 2/3 osobami to też sie może mijać z celem :P proponuje póki co kolego bądź na TAK żeby zachęcić wszystkich niezdecydowanych :D a do spota jeszcze trochę czasu jest więc miejmy nadzieję że będzie nas trochu :) póki co jak dobrze liczę:
1. jozofek
2. flatbeet
3. Majkel
4. gcredhot18 :D
ale jak by tak spojrzeć jeszcze to może Aleks_K.. może Alex ze Świebodzic ? :D buksal? no jest nas kurde trochu tylko więcej męskich decyzji :)