Witam.
Po proszę 4 sztuki do AR 145 jtd r. 2000 i nr. konta?
Printable View
Witam.
Po proszę 4 sztuki do AR 145 jtd r. 2000 i nr. konta?
Ogłaszam wszem i wobec - Nareszcie dostałem przesyłkę, teraz tylko ładnie to nakleić..... i nie popsuć :) Dzięki za gratisy
Do mnie również doszły,dzięki za gratisy:)
Dzięki Kolego Wiertlo za szybka przesyłkę i dziękówka za gratisy:beer:
a ja mogę dostać zwrotne info na moje zapytanie??:)
Witam.
Potrzebowałbym 4 naklejki z logo czarno szare o średnicy 59mm, cztery naklejki z napisem alfa romeo na zaciski i i cztery białe naklejki z napisem alfaholicy.org szerokość 2cm i długość około 10-15cm. Jaka cena za to?
Naklejki dzisiaj dotarły dzięki za bonusy!
Pozdrawiam fieras
potrzebuję 1szt
156 po FL na maskę 76mm kolorowe
podeślij dane do przelewu na priv :)
Potrzebuję logo przód i tył Alfa 147 przed FL, prosze o szczegóły na PW.
Chciałbym nabyć 2 sztuki (przód i tył) w kolorze srebrno-czarnym do alfy 156 99r
Poproszę o 2 sztuki na przód w kolorze oryginalnym do 156 przed liftem.
Witam, kto naklejał znaczek na przód alfy , jak to zrobić, na stary znaczek czy jak?
- - - Updated - - -
Kolego Wierło naklejki dotarły, dzięki za gratisy. Pozdrawiam!!!!
Pisałem do niego ale się nie odzywa... jak to z rzeczywistości wygląda proszę o opinię.Pozdrawiam.:)
Nakleja się dość trudno, przynajmniej jak dla mnie. Kształt też nie pomaga i trudno uniknąć małych "rysek", kleiłem na sucho ale nie wiem czy nie lepiej będzie na mokro jak folie do szyb?tak czy inaczej opalarka mile widziana. Ostatecznie napewno wygląda to dużo lepiej niz wcześniej :P
Pisałem na PW ale nikt nie odpisał to tu napiszę jeszcze raz.
Wziąłbym 4 na koła 59mm czarno srebne po 4,50zł czyli 18zł i cztery z napisem alfaholicy.org białe po 3,50zł czyli 14zł bo na zaciski napis alfa romeo na razie odpuszczę bo nie ma kasy. Czyli łącznie 32zł plus PP podeślij numer konta, dane do przelewu i łączną kwotę.
Pozdrawiam.
Hej, interesowałby mnie znaczek na przód do AR156 2005r (po lifcie), ale z tego co mierzyłem to przedni ma 76mm, a tylni 72mm.
Any help?
niestety nie nakleiła się zbyt fajnie, powstały zagięcia...
no i zrobiły się marszczenia ....
sądzi tak... dla mniej wprawionych, niecierpliwych i dla tych po ciężkim weekendzie ;) polecałbym lepić na mokro, zawsze jest możliwość pozycjonowania odrywania itd., następnie wodę wycisnąć, przygrzać chociażby suszarką do włosów i cieszymy się widokiem "nowego-starego" emblematu.
lepienie na sucho to także, żadna wyższa szkoła jazdy, wystarczy się przymierzyć 5 razy przed nalepieniem i potem do dzieła, lepimy, dociskamy, dla uzyskania lepszego efektu podgrzewamy w celu usunięcia bąbli czy fałd i finito! w razie czego możemy oderwać folię, podgrzać ją, a ona wróci do pierwotnego kształtu, taka uroda folii wylewanej (oczywiście są tego granice, z kółka o średnicy 75 mm, jak je rozciągniemy do elipsy o długości 120 mm już nie zrobimy formy wyjściowej), na sucho klej nam szybciej zwiąże, bo od razu, na mokro resztki wody muszą odparować.
Witam
Ja poproszę 2 sztuki do AR 159 na przód, dane do przelewu i informacje o kosztach na priv.
Pozdrawiam
Ja również chciałbym złożyć zamówienie. Jedną naklejkę na przód a drugą na tył do alfy 156 przed liftem (o ile ma to jakieś znaczenie jeśli chodzi o wymiary naklejki) . Szwankuje mi konto tutaj na forum, bo posty piszą mi się jako "gość", dlatego na wszelki wypadek bardzo bym prosił sprzedawcę o kontakt mailowy - drumsowner@gmail.com :)
Ja poproszę 2 szt. do 147 po FL (przód i tył).
Prześlij proszę na priv:
dane do przelewu, kwota
Alfa Romeo 159. Ja poproszę logo na maskę przód oraz tył. Dane do przelewu oraz koszty proszę na PV
chciałbym zakupić dwa (na przód i tył) do mojej 145 FL
proszę o info jakie koszty (ewentualnie ile za trzy lub cztery sztuki na przypadek złego naklejenia) i jaki czas oczekiwania :) wpłata z mojej strony może być natychmiastowa.
pozdrawiam
doszły, dzięki za gratisa:)
tylko muszę z suszarką spróbować to przylepić
Witam, proszę 2 szt do 147 po FL (przód i tył)
Prześlij proszę na priv:
dane do przelewu i kwotę
Pozdrawiam.
Witam,
Proszę o emblemat przód i tył w kolorze do 147 2001rok. Proszę o dalsze info na priva.
Świetne sa te naklejki na kartce pamieru transportowego nie robia wrażenia ale na aucie to robi mega robote ;)
Załącznik 92189Załącznik 92190Załącznik 92191
Witam
Proszę o dwa emblematy do 156 przedliftowa wersja 2000 r.Na PW oczekuję danych do przelewu
Witam
Wszytko doszło :) Wielki dzięki za gratisy.
Pozdrawiam i polecam
Witam,
Potrzebuję 2 szt. naklejki do AR 159 na maskę oraz klapę - w kolorze. Dotatkowo w takim samym wykonaniu naklejki na zaślepki od felgi - średnica 59,5 mm - 4 szt.
Łącznie 6 szt naklejek. Proszę o cenę oraz dane do przelewu na PW.
Pozdr
tommy-j
Dzięki za naklejki i gratisy ;)
Ja poproszę 1 sztukę na maskę do 156 po liftingu.
Ja poproszę do 159 naklejke na przód i 4szt. na koła 55mm.
Proszę o dane do przelewu :)
zamawiam 2 emblematy do 156 przedliftowej :)
Chciałbym zamówić 2 emblematy do AR 166 1999r proszę o info na priv
Dla mnie 2szt srebrno-czarne. Poszło PW :)