Chciałbym nabyć 2 sztuki (przód i tył) w kolorze srebrno-czarnym do alfy 156 99r
Chciałbym nabyć 2 sztuki (przód i tył) w kolorze srebrno-czarnym do alfy 156 99r
Poproszę o 2 sztuki na przód w kolorze oryginalnym do 156 przed liftem.
Witam, kto naklejał znaczek na przód alfy , jak to zrobić, na stary znaczek czy jak?
- - - Updated - - -
Kolego Wierło naklejki dotarły, dzięki za gratisy. Pozdrawiam!!!!
Pisałem do niego ale się nie odzywa... jak to z rzeczywistości wygląda proszę o opinię.Pozdrawiam.![]()
Nakleja się dość trudno, przynajmniej jak dla mnie. Kształt też nie pomaga i trudno uniknąć małych "rysek", kleiłem na sucho ale nie wiem czy nie lepiej będzie na mokro jak folie do szyb?tak czy inaczej opalarka mile widziana. Ostatecznie napewno wygląda to dużo lepiej niz wcześniej![]()
Pisałem na PW ale nikt nie odpisał to tu napiszę jeszcze raz.
Wziąłbym 4 na koła 59mm czarno srebne po 4,50zł czyli 18zł i cztery z napisem alfaholicy.org białe po 3,50zł czyli 14zł bo na zaciski napis alfa romeo na razie odpuszczę bo nie ma kasy. Czyli łącznie 32zł plus PP podeślij numer konta, dane do przelewu i łączną kwotę.
Pozdrawiam.
Hej, interesowałby mnie znaczek na przód do AR156 2005r (po lifcie), ale z tego co mierzyłem to przedni ma 76mm, a tylni 72mm.
Any help?
Ostatnio edytowane przez pniaq ; 23-03-2013 o 09:58
niestety nie nakleiła się zbyt fajnie, powstały zagięcia...
no i zrobiły się marszczenia ....
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 03-04-2013 o 20:12