Nie masz siły przebicia?.... ;)
Printable View
Ja się pytam kto tą pogodę zamówił...?!
Pogoda jest straszna, ale nic nas nie przestraszy...:D
U mnie dziś było ciepło i chciałem wam przywieźć trochę tego ciepła ale macie nawiezione przez kogoś tyle deszczu że dałem radę tylko na tyle że gdy przyjechałem to nie padało ;)
to chyba ja.. ale juz jest sucho
zameldowany w Ibisie, Łukasz odezwę sie koło 10
Dzięki za spocik mimo, że pogoda nie dopisała. A tu coś na pamiątkę...Załącznik 72135Załącznik 72136
Ja też zrobiłem kilka pamiątkowych zdjęć lewarkiem ;)
Załącznik 72217Załącznik 72218Załącznik 72219Załącznik 72220Załącznik 72221Załącznik 72222Załącznik 72223
- - - Updated - - -
I pożegnanie Omena, szkoda że tak szybko musiał pojechać...
Załącznik 72224Załącznik 72225
Pomimo nieudanej pogody spot był fajny :)
Jedzenie też było OK :D
Ja również dziękować wszystkim za przybycie:) i tak samo uważam jak Wojtek.Gdyby nie ta pogoda.No ale trudno.Nie można mieć wszystkiego;)
Omena zobaczyłem jeszcze koło Galaxy jak i on mnie.Seba nie sposób było Cię nie zauważyć mimo gąszczu aut w jakim stałeś:) Wyróżnia się ta Alfina oj wyróżnia:P
tak samo jak Twoja.. felgi nie do pomylenia ;)
Dzięki bardzo za spota, fajnie było Was wszystkich poznać. Sorki, że tak krótko niestety siła wyższa. Następnym razem mam nadzieję, że uda się dłużej.
Dojechałem..Szczecińskim dziurą dziękuję za rozj$%^&*( wewnetrznego przegubu od strony pasażera..
Podróż do domu jedyne 9h.. nie daje nawet średniej 100km/h ;/
Mówiłem Ci,że to auto nie jest na polskie drogi.Przynajmniej mniej wachy spaliłeś i bezpiecznie do domu dojechałeś:P
Ja też mu mówiłem :) Ale twierdził, że nie ma tragedii ;)
tak samo jak na śląsku.
miałem ten sam problem z marcu/kwietniu.
Ostatnie spotkanie było całkiem sympatyczne, a i frekwencja całkiem przyzwoita. Kręcąc się wczoraj w okolicach Szmaragdowego znaleźliśmy całkiem ciekawe miejsce - przy zamkniętej restauracji Grota. W niedzielę było pusto.
Załącznik 72661 Załącznik 72660
Co myślicie o następnym spotkaniu 3 lub 4 listopada?
Fajnie wyszło wam te spotkanie. Szkoda, że nie było mnie w Szczecinie:(
Na Szmaragdowym nie byłem,ale chętnie zwiedzę:)
Można by i nawet wcześniej się spotkać tylko coby pogoda była lepsza. A "grota" to fajna miejscówka jest.
Pod tym łukiem naliczylem 10 miejsc parkingowych więc jak na nasza frekwencję standardową to jes wystarczająco. A dla przyjezdnych i nie tylko spacer na polanę widokowa i nad szmaragdowe obowiązkowy :)
Termin rzuciłem gdyż będę wtedy w Szczecinie :)
nie wiedziałem, że GTA ma tylko 120koni ;)
Była taka wersja na Polski rynek :)
znów nas "skroili" ? :D
120KM ma na jedną ośkę ;) a Łukasz ma dwa motory 1.6 (żeby pojemność się zgadzała) jeden z przodu i drugi centralnie ;)
Witajcie, oto kilka moich zdjęć było z czego wybierać bo zrobiłem aż "dwanaście", do zobaczyska :)
Siła wyższa Mnie wzywała :) a nie mogłem już dłużej mówić że jestem w drodze :P
I co ustawiamy się na spota 3 listopada przy Grocie?? Od razu mówię, że jak będzie 4tego to ja odpadam bo właśnie 4tego mam się zgłosi do szpitala na operację mojego nieszczęsnego kolana:/
Jak dla mnie może być 3.
Siemka, poszukuje namiarów na Kolegę z Gryfina który był Meganką na spocie, ktoś zna nicka?
Eeeee Chopy i Dziołchy!!!!!!
Trza by jakoś konkretnie się umówi na tego 3ciego
3 listopada godzina 12:00 - Grota > Jezioro Szmaragdowe
Obecność obowiązkowa.
Jeśli nic nieoczekiwanego nie wypadnie, a postaram się żeby nie wypadło to ja się pojawię razem z Rodziną.
Pozdrawiam Rychu