szkoda, że 147 się nie pojawi no ale cóżmoże innym razem będzie okazja pooglądać.
Panowie dogadujcie godzinę![]()
A ja od paru dni modlę się aby 147 dojechała do ZS i wróciła spokojnie bo sprzęgło zaczęło mówić "papa"![]()
Ja wczoraj wymieniałem sprzęgło, Kuba podobnie - na sprzęgła w 147 jest jakiś sezon.
W przyszłym sezonie się na jakieś spotkanie na śląsku będziemy wybierać bo tam jeszcze nie byliśmy - więc okazja pewnie będzie.
Chłopaki zaproponowali godziny południowe. Czyli jeśli wszystkim powiedzmy 12.00 odpowiada to możemy taką ustalić.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
mi w sumie pasuje![]()
W samo południe...
Jest OK![]()
Na ubitej ziemi wałów Chrobrego![]()
No dobra.A co później?Przemieszczamy się gdzieś?Sprawdzam pogodę na kilku stronach i nie jest fajnie.Ma padać.Chodzi o to,że Daniel np. będzie jechał z Golczewa.Jeśli mielibyśmy się przenosić na Chociwelkę to nie musiał by pedałować na Szczecin tylko od razu tam i pewnie nie tylko on,więc trzeba ustalić czy ładujemy się w lokal czy na Głębokie czy jakkolwiek.
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Raczej lokal ze względu na pogodę. A jeśli będzie lepsza niż spodziewana można byłoby na Głębokie
napisał malin2k5 :
A swoją droga jeśli Twój facet aż tak kieruje się bezpieczeństwem... Polecam GiuliettęNajbezpieczniejsza w swojej klasie
[/QUOTE]
Nie przekonam mojej drugiej połówki do Włoszki :-(
Ostatnio edytowane przez Klara ; 05-10-2012 o 08:44