Dziekuje i również pozdrawiam sąsiada z Moto-Car'u. ;) Alfe kojarzę natomiast twarzy juz nie, więc przejeżdzając obok warsztatu nie wiem komu machać. :dontknow:
Printable View
Dostaliśmy wezwanie i musieliśmy tego ,, bandyte :D:D'' sciagnąć hehe ale ale ale przy nich gumy nie żułem, chyba że kolega :P , niestety jak sie rzuca palenie to tak jest!! Trzeba było zatrąbić albo podjechać, bo taki banzaj dzisiaj był ze szok :D ale żeby nie było też pozdrawiam :D
Dziś widziałem na Rzeszowskiej tą Alfę z Cmentarnej RDE MCxx, prowadziła jakaś dziewczyna. Miałem podnieść rękę, ale zauważyłem że kierowczyni wcale nie jest zainteresowana inną Alfą na drodze:)
Pozdrowienia dla kierownika 159 RZE widzianego dzisiaj na rondzie na ul. Rejtana.
Mrugnąłem awaryjkami ale chyba nie skojarzyłeś, że we francuskim Peugeocie może jechać alfaholik :D
pozdro dla niekumatej blond kierowniczki z oramkowanej czarnej 159 RDE RNxx jesli dobrze pamietam, skrecajacej dzis ok 9:40 z Kolejowej w Kraszewskiego. puscilem zeby skrecila, pomrugalem ale Pani zero odzewu, nieladnie, nieladnie. niech wlasciciel lepiej wychowa swoja lepsza polowke :) ;)
Pozdrawiam sympatycznego kierowce srebrnej 147 widzianej dzisiaj około godziny 20 na skrzyżowaniu Podwisłocze i Kopisto! :)
Pozdro dla kolegi z grafitowej ? AR 147 rejstracji KN widzianego jak mkną wczoraj koło galerii grafiki około 23:50. Byłem pieszo więc nie mrugałem hehe ..