Czyja srebna 166 z ramkami stała wczoraj(albo przedwczoraj) pod bramą TC? Czyjś nowy nabytek?
Czyja srebna 166 z ramkami stała wczoraj(albo przedwczoraj) pod bramą TC? Czyjś nowy nabytek?
Ramki 10 zeta kupic i z glowy i klasa jest![]()
Ramki nie kosztują 10zł tylko 28zł (tak wychodzi z przesyłką).![]()
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156SW z klubowymi ramkami i białą reklamą na tylnej szybie widzianego dziś na Piłsudskiego (jechałeś z włączonymi tylnymi przeciwmgielnymi)
Pozdrawiam niebieska brere widziana wczoraj kolo szpitala ok.15,pozniej czarna 159 sedan kolo Slovnaftu ok.15:30, czerwona/bordowa 159 SW na krakowskich blachach w okolicach Podgrodzia i chyba dwie 147 na trasie Dębica-Tarnow.
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Też widuje tą alfe ale bez odzewu xd
Pozdro dla kolegi "mały2030" widzianego dzisiaj na przemysłowej pod Biedronką jak legitymował z cywilnej Laguny jakiegoś sprawcę wykroczenia drogowego ok 16:50, ja siedziałem w Jimnym i bacznie się wszystkiemu przyglądałem, a Ty mnie nawet nie zauważyłeś![]()
PS. nie ma to jak funkcjonariusz podążający w stronę zatrzymanego sprawcy oscentacyjnie żujący gumęOd razu cisnienie uchodzi i stres znika
![]()
Pozdro dla kierownika srebrnej 147 stacjonującej na poczcie na Matuszczaka
Pozdro dla właściciela ciemnej 166 RZE zaparkowanej pod kościołem w Sokołowie![]()